A Méret

Érdekel, hogy A Kutya Megfelelően Ez a Cikk

Nincs olyan, hogy tökéletes kutya tulajdonosa. Lehet, hogy nézd vissza, sajnos a hibákat követtél el, de az igazság az, hogy nem vagy egyedül. A tanulás a hibákból kulcsfontosságú, ez a cikk meg kell mutatni a helyes utat, hogy törődik a kutya, mint a tele van a tanácsot, a másik tulajdonos, mint te.

Fontolja meg a tanítás a kutya kézjelek együtt szóbeli parancsok. Következetesség, mind a gyakorlatot kulcs tanítás a kutyát, ezek a nem-verbális parancsok. Sok tulajdonosok frusztrált and resort vissza, hogy szóbeli parancsoknak, de egy jól képzett kutya is értem, mindketten. Próbálja csak szóbeli parancsokat, ha a kutya nem látható tartományban, de amikor közelről, csak a kéz jeleket.

Próbálja meg mindig tudatában kell lennie, hogy a kutya érzi magát. Ha a kutya úgy tűnik, hogy ideges, félénk vagy, vagy félsz, hogy bizonyos dolgokat tudomásul kell venniük, hogy ez majd próbálja meg elkerülni, hogy a kutya egy stresszes helyzetben. Ha a kutya ideges vagy fél, traumát okoznak a kutya, ha ragaszkodsz hozzá, hogy marad a stresszes helyzetet.

Beszélni állatorvos arról, hogy mely élelmiszerek jó a kutya számára, amelynek meg kell kerülni. A következő a tanácsot a különböző ételek különböző szakaszaiban a kutya életét lehet elkerülni a betegséget, de a gyomrom. Legyen óvatos, amikor eteti a kutyát.

Ha az örökbe fogadni egy kutyát, próbáld meg pár hét szabadságot, így eltölteni egy kis időt a kiskutya megtanítani, néhány jó szokások. A képzés a kiskutya pedig segít megszokni az új környezetet, sokkal könnyebb lesz, ha haza.

Amikor a vágás a kutya körme, tartsa szemmel a tippeket a körmök. Amint látod, egy sápadt, ovális, a borravaló, a stop billentyűt. Ez egy jel, hogy közel van a véna. Ha túl messzire megy, alkalmazni egy kis összehúzó por, hogy segítsen megállítani a vérzést.

Ha nincs fül tisztább megoldás a kezét, akkor használja a rák helyett. Egyszerűen tekerd körbe az ujja hegyét, majd törölje a belső fül felszínén. Csak amennyire az ujját, könnyen elfér. Ne használja a Q-tippek, amennyit csak tudnak kárt a fülében.

Mosd meg a kutyát gyakran, még ha rövid a haja. Jó a kabátját bőrt, majd figyelmezteti, hogy a lehetséges kérdések, mint a bolha, szet, ekcéma. A kutya is élvezik a figyelmet, fogmosás neki rendszeresen, folyamatosan több a szőr a repülő a ház körül, majd leszállás a bútorok, szőnyegek.

A kutyaszőr díszítve körül a mancsát, így a haj nem lesz csomós. Rendbe haját a fésű egy kicsit, mielőtt berendezés. Ha nem szívesen csinálom ezt, egy szakmai mindig lépés, hogy segítsen.

Ha meg akarsz törni a kutya nem kívánt szokások, győződjön meg arról, hogy megérti, hogy ez nem fog egyik napról a másikra. Breaking egy szokás, idő, türelem. Ne csüggedj el, majd add fel, ha úgy tűnik, hogy a kölyök nem halad. Csak így tovább, talán próbálja meg módosítani a megközelítés, hogy a képzés. Néha ez lehet a boost, hogy a kutyája igényeit.

Emelje fel a kutya megfelelően. Ha van egy kis kutya vagy kiskutya, helyezze az egyik kezét alatt a mellkasát, majd a másik kezeddel a támogató a far, hátsó lábait. Ha emelés egy nagy kutya, emeld fel őket az alsó támogatja a mellkas segítségével a egy kar segítségével a másik karját, hogy támogassa a hátsó végén. Soha ne emelje meg a kutya a hátsó lába, farka, vagy a tarkó, a nyakát.

Ha a kutya történik, hogy a baleset a házban, győződjön meg róla, hogy távolítsa el az összes nyomait. Használja a tisztább a professzionális erő, amelyet semmilyen szag-eltávolító. Ha bármilyen illat marad, a kutya lehet, hogy a talaj a területen.

Az az igazság, hogy nem lesz tökéletes. Minden helyzet más reakciók, mit eszik egy kutya vagy-e vagy sem, hogy a kutyát az állatorvoshoz. A kutya boldog lesz, amíg szereted őket, de szerencsére, ez a legegyszerűbb része a munkának!