Átlagos Méret

Tippek, Hogy Segítsen Tanulni Arról, hogy az Akupunktúrás

Ön szenved az a fajta fájdalom, ami, hogy minden lehetőséget figyelembe a megkönnyebbülés? Kell, hogy enyhítse a stressz, a szorongás? Akkor lehet, hogy keres akupunktúra. Ez az ősi formája a terápia segített millió évszázadok óta. Ebben a cikkben talál nagy javaslatot, tanácsot, segít megtalálni, élvezze a nagyszerű akupunktúra ülésén.

Ha keres egy profi, akupunktúrás orvos, győződjön meg arról, hogy ajánlásokat kérni azoktól, tudod is eltölteni egy kis időt kritikákat olvasni az interneten. Azáltal, hogy ezeket a lépéseket, akkor ellenőrizze, hogy tölti az idejét s a pénzt okosan, hogy megkapja a maximális előnyök lehetséges ez a fajta kezelés.

Ha külföldre menni, kerülni fogja látni egy akupunktúrás. Akupunktúra nagyon népszerű a legtöbb Ázsiai országban, de ne feledje, hogy az akupunktúrás nem azonos az oktatás, mint az orvos, aki kezelt, hogy a múltban. Ezek az orvosok, lehet, hogy nem a magas higiéniai előírásoknak, vagy nem gyakorolják fájdalommentes akupunktúra.

Meghatározza, hogy a biztosítás fedezi az akupunktúra. Néhány fedezi az akupunktúra csak akkor, ha az említett által a rendszeres orvos a betegségével. Egyéb fedezi az akupunktúra látogatások, mint wellness látogatások. Tudja meg, ha az egészségügyi biztosítás kiterjed az akupunktúra, így lehet menteni egy kis pénzt eljárás.

A kutatás a különböző akupunktőrök a helyi területen. Néhány akupunktőrök jobbak, mint mások, ezért érdemes megkérdezni körül, megnézem több különböző is. Nézd meg a vélemények az interneten, majd ellenőrizze a BBB találni aktív panaszok. A további kutatás, a bölcsebb választás lehet.

Győződjön meg arról, hogy az akupunktúrás választja engedélyezett át az egészségügyi minisztérium az állam. Az orvosok meg kell szerezni, ez a licenc, a legtöbb államban. Is, meg kell kérni valakit, aki egy tisztességes oktatás.

Ha ideges akupunktúra, időt, hogy találkozzon egy orvos csak beszélni, mielőtt elkezdi a kezelést. Sokszor, sok kérdésre válaszolt, majd egy pontosítás, hogy miért aggódik a kezdeti konzultáció. Ez segít, hogy megkönnyítse a fejében, hogy a kezelési folyamat, hogy sokkal hatékonyabb.

Ha úgy dönt, hogy kövesse egy akupunktúrás kezelés hosszú távon egy visszatérő probléma, próbáld időpontot kért előre. Meg kell felelnie az akupunktúrás egyszer egy héten egyszer vagy minden második héten, ha lehetséges egyszerre. Folytassuk a kezelést, amíg a probléma eltűnik.

Tudom, hogy az akupunktúra magában foglalja a tűk különböző területeken, nem csak a hátad. Bemenni nem vagyok meglepve, ha az akupunktúrás kell, hogy helyezze a tűt a helyeken, mint a kéz, a has, a fejbőr, vagy még a füle. Ne feledd, ők tudják, mit csinálnak, de ez egy új stílus, a kezelés az ön számára. Nyugi, majd hagyja, hogy a juttatások gyere.

Ha ön kap egy akupunktúrás kezelés vegyük észre, hogy a fájdalom továbbra is fennáll, több mint két perccel azután, hogy egy tűt, hangosabban. Néha egy tű tud ütni egy helyszínen, a test úgynevezett meridián képe. Amikor ez megtörténik, az eredmény kellemetlen érzés, fájdalom. Az orvos, lehet, hogy kell, hogy távolítsa el a tűt, majd próbálja meg újra egy másik helyen.

Ne lepődj meg, ha egy kicsit megszédültem a szédülök, miután akupunktúra tenni. A munkamenet során, vagy megállapításáról szóló, valamint a vér a fejébe. Mikor felkelsz, ez okozhat szédülést vagy a fény felé. Kelj fel lassan, majd próbálja meg, hogy üljön fel egy pár perc előtt áll.

Sokszor után az első akupunktúrás látogatás, akkor úgy érzi, egy azonnali fájdalomcsillapítás. Ez elég gyakori. Akupunktúra már gyakorlott, több ezer év alatt ezek a szakemberek tudják, mit csinálnak. Bár az akupunktúra nem ismerik, mint egy orvosi kezelés, néhány ember tudja gyógyítani a krónikus fájdalom.

Pihenés után az akupunktúra találkozó. Csökkentse a napi tevékenységek, valamint kerülje a megerőltető fizikai tevékenységet. Hat-nyolc óra alvás, hogy segítsen helyreállítani a szervezet. Az akupunktúrás kezelés a leghatékonyabb a testet, hogy befejezte a kihallgatást.

Miután befejeztük a akupunktőr, távol a kávé, alkohol. Ezek az italok kiszáradhat, ami árt a kezelés. Akupunktúra is, mert a kiadás toxinok, amelyek kipirult ki a rendszer. Alkohol, kávé gátolja ezt a folyamatot, így azokat el kell kerülni.

Lehet, hogy úgy érzi, nagyon fáradt után egy akupunktúrás ülésén. Ez nem gyakori, de előfordul. Ha azt tapasztalja, fáradtság, nincs ok aggodalomra. Egyszerűen a legjobb pihenni a nap folyamán, majd fejét az ágyba egy órával azelőtt, hogy általában. Meg kell jól érzem magam, amikor felébredsz.

Most már egy kicsit jobban ismeri az akupunktúra. Meg kell találni kevésbé félelmetes, mint valami azt szeretné, hogy részt vesz. Soha nem lehet teljesen megérteni az előnyöket, amíg nem ment a tű alá magát. Próbáld meg, lehet, hogy megtalálod magadnak csinálod.