Dragon Power Fórum

Asztmás? Top Tippek Az Irányító A Tünetek

Kezeli az asztma lehet fontos része az életednek. Meg kell, hogy a kutatás olyan, hogy nem a szél fel, hogy rosszabb vagy akár magad, hogy beteg. Itt van néhány tipp, szerepel ebben a cikkben, hogy segítsek, de doktor úr, eldönteni, hogy mi a jó az asztma.

Az asztma jól kell irányítani, hogy megakadályozzák a támadásokat. A tény az, hogy a karbantartás, illetve a megelőzés legjobb módja, hogy elkerüljék a válság. Miután együtt dolgozni az orvos vagy szakember fogja meg a tetején a tünetek a gyógyszer, ami működik az ön egyedi igényeinek.

Menj orvoshoz, majd mondd el, hogy nehezen kap levegőt. Számos gyógyszer létezik. Ne vegyen be valamit, ami nem az orvos által előírt, nem visszaélés, a gyógyszertár gyógyszer. Ha a gyógyszer nem elég hatékony, orvoshoz menni, az még ha meg lehet próbálni valami mást.

Ha nem vagy formában, egy szilárd testmozgást segíthet javítani az asztmás tünetek. Az a tény, hogy alá-erőltesse meg magunkat ahhoz vezethet, hogy a szervezet a kimerültség könnyebben. Nyomja meg a határokat, hang funkciók létfontosságúak a szervezet általános egyensúly, így a szervezet kevésbé valószínű, hogy megzavarodik.

Egy hörgőtágító vagy egy inhalátort. Ezek a termékek általában lehetővé teszi, hogy lélegezni néhány másodperccel azután, hogy használja őket. Vannak rejlő kockázatokat, hogy használja ezeket a termékeket, de ha úgy használod őket, mint az előírt kell csinál-a élet könnyebb. Kérdezze meg orvosát arról, hogy milyen inhalátor kell használni.

Egy jó tipp, ami segíthet, ha a gyerek asztmás, hogy mindent megteszel azért, hogy oktassák a gyerek asztmás. Fiatal gyerekek, fogalmam sincs, hogy mi az asztma, vagy hogyan érinti őket, így a te feladatod, hogy tájékoztassa őket, valamint, hogy segítsen rajta.

Fontos, hogy tartsa a haza munkahelyi környezet tiszta, ha asztmás vagy. Por, kórokozók súlyosbíthatja az asztma tüneteit, majd vágja le az oxigén a tüdőbe. Mert por halmozódik fel, hanem gyorsan, ajánlott, hogy a por, a bútorok, berendezések legalább egyszer egy héten.

Ha van szó, asztma, tartsa távol a cigaretta füst. Nem dohányzom! Kerülje a füst, gőz. Ez okozhat az asztma, hogy fáklyát, ami a támadás, amely lehet, hogy ellenőrizhetetlen. Tegyen meg mindent, hogy elkerüljék a dohányzás, légszennyezés, allergének, durva vegyi gőzök tartani az asztmás tünetek ellenőrzés alatt.

Ha asztmás vagy, te leszel a légi járműveken utazó, biztos, hogy egy megjegyzés az orvos amely a feltétel, illetve milyen gyógyszereket vett be. Repülőterek válogatós, hogy mi lehet a fedélzeten, de asztmás betegek mindig hozhatják gyógyszerek, inhalátorok a fedélzeten, amíg egy orvos megjegyzés.

Maradj bent, ha az nedves, vagy idején a magas pollen. A tavasz szép, de nem, ha nem kapsz levegőt, meg ez a szezon, hogy valószínűleg, mert a legtöbb súlyosbodása, hogy az asztma. Hívd meg barátaidat megtalálni beltéri tevékenységek élvezheti ezekben az időkben, úgy, hogy ne úgy érzi, hátrányos helyzetű, hogy nem tud kimenni.

Kezeli az asztma is nagyon megújításáról, de ez is lehet egy csomó munka. Ettől függetlenül, ha tudod, mit kell tenned, hogyan kell kezelni a tüneteket, lélegezhetsz jobb. Szóval, tegyél meg magadnak egy szívességet azzal, hogy a kutatás-a kérelmező a fenti tippek, hogy az asztma kezelés mellett orvosa tanácsát.