Férfi Fasz

Van Egy Gombás Fertőzés? Olvassa el

Becslések szerint több mint 75 százaléka a nők, a szerencsétlenség, hogy gombás fertőzés során legalább egyszer életében. Mégis, annak ellenére, hogy ezek a számok nem hazudnak, te lennél szorongatott találni több, mint egy maroknyi ember, aki nyíltan hajlandó megvitatni a problémát. További információért olvassa el!

Gyógynövény vagy az egyik legjobb, legtermészetesebb módon lehet harcolni a tünetek, valamint megakadályozza a gombás fertőzések összesen. Oregano olaj az egyik legjobb, amit fogyasztanak, mint ez működik harcok az élesztő gomba a szervezetben csökkenti az esélye, hogy a fertőzés megjelenni.

Győződjön meg róla, hogy megfelelő higiéniai gyakorlat alatt a hüvelyi gombás fertőzés. Mindig választhatja viselni pamut bugyit, mint a szintetikus szálak irritálhatja a fertőzés, hogy rosszabb. A fertőzött terület megfelelően kell tisztítani tartani, száraz, így pamut bugyi a legjobb megoldás, azért, hogy a terület száraz.

Ha gombás fertőzések gyakran, gondolj többet eszik joghurtot. A jótékony probiotikus kultúrák joghurt segít fenntartani az egészséges egyensúlyt a hüvelyi flóra. Javítja az általános egészségi, illetve csökkenti a kockázatát, gombás fertőzések eszik egy napi csésze joghurt.

Ha ön hajlamos arra, hogy egyre gombás fertőzések, győződjön meg róla, hogy rendszeresen tartalmaznak probiotikumokat a diéta. Acidophilus, talált joghurt, egy baktérium, ami szintén egy probiotikus; ez segíthet a test fenntartása, a természetes egyensúly baktériumok. Ez segíthet csökkenteni vagy megszüntetni fertőzések összesen. Megtalálja a probiotikumok, mint mind a por, tabletta a helyi boltban.

Ha van egy gombás fertőzés, meg kell, hogy hagyja abba a fogamzásgátló tablettát, amíg elmúlik. A fogamzásgátló tabletták gyengíti az immunrendszert, tulajdonképpen megakadályozza, hogy a szervezet a harcot. Szóval, próbáld meg használni a fogamzásgátlás egyéb formáit, mint az óvszer, ha ön egy gombás fertőzés.

Egyél joghurtot napi annak érdekében, hogy megakadályozza a gombás fertőzések. Az egészséges baktériumok szereplő joghurt segít a test, hogy védekezzenek egy kiépítése élesztő. Eszik joghurtot rendszeresen lehetővé teszi, hogy a rendszer megölni a gomba okozza a gombás fertőzések. Ha már van egy gombás fertőzés, egyél joghurtot, vagy még alkalmazni natúr joghurt helyileg, hogy segítsen enyhíteni a tüneteket.

Az antibiotikumok a figyelmeztetés, ha hajlamosak a gombás fertőzések. Az antibiotikumok a leggyakoribb gyógyszer kapcsolatos, mert a gombás fertőzések, úgyhogy győződjön meg róla, hogy tényleg kell a gyógyszer, vagy a kockázat a következményeket. Egy gyorsan ható gyógyszer a kéz gombás fertőzések, ha valaha is van, hogy az antibiotikumok.

Fogamzásgátlót szed, lehet, hogy sok nő hajlamos a fejlődő gombás fertőzés. Eközben ezek a tabletták megakadályozzák a nem kívánt terhesség; ők is a támogatás növekedését gombák. Sok tablettát tartalmaz nagy mennyiségű ösztrogén, hogy ideges a mérleg jellegű a vaginába. Ezek a típusú esélyeidet a gombás fertőzések.

Próbáld meg többet eszik fokhagymát. Hozzá még egy kis fokhagymát, hogy a diéta nem csoda, ha szenved gombás fertőzések. Tanulmányok azt találták, hogy a fokhagyma képes arra, hogy ki kell nyírni az élesztő. Ezt fel lehet használni, hogy megszabaduljon a gombás fertőzések, illetve megakadályozzák, visszatérő a jövőben.

Elkerül minden olyan a szex, amíg tapasztalja, gombás fertőzés. Minden fajta szexuális kapcsolatok vezethet, hogy a fertőzés terjedését a partnerek között. Ha ez nem egy választás, akkor elengedhetetlen, hogy óvszert használt. Bár nem biztos, óvszer potenciálisan segít a fertőzés terjedését.

Egy jó tipp, hogy segít megelőzni a gombás fertőzések keletkezésének, hogy tartsa a zuhanyzó és/vagy fürdő rövidebb, majd meleg vízzel, ahelyett, hogy meleg. Élesztő organizmus boldogulni a melegebb, moister környezetben, így egy hosszú, forró zuhanyt nagyban növeli az esélyét, hogy a végén a fejlődő gombás fertőzés.

Ruhát készült természetes anyagok. Ezzel szemben a szintetikus, természetes rostok lehetővé teszi a levegő szabad kanóc el a nedvességet, meleget. Nedves, meleg környezet kedvez a gombás fertőzések, ezért visel ruhát, természetes anyagokból készült minimálisra csökkenti a fertőzések előfordulását.

Bár ellentmondásnak tűnhet, kerülje a hüvelyi mosni, hogy megakadályozza a gombás fertőzések. Hüvelyi mossa meg a termékek gyakran illatos, irritáló lehet. Ezekkel folyamatosan ideges a természetes egyensúly, a jó baktériumok a szervezetben. Néha krónikus hüvelyi mossa használata is teljesen elpusztítsa az egészséges, természetes baktériumok.

Ha valaha is volt egy gombás fertőzés, nem vagy egyedül. Valószínű, hogy 3 óránként 4 nő az irodában, iskolában vagy a környéken voltak ugyanazon a helyen. Szerencsére az ön számára, ez a cikk kínált hatalmas mennyiségű hasznos információ, amely segít megérteni, gombás fertőzések.