Férfi Plasztikai Sebészet Árak

Gondol Egy Macska? Fontolja meg Ezeket a Tippeket

Egy macska csak akkor lehet egészséges, ha van egy egészséges diéta enni. Sok macska tulajdonosok a macska enni, anélkül, hogy arra gondolsz, mi a szervezetnek szüksége van, hogy éljen. Hogy tájékozott a témában megkönnyíti, hogy egy macska a megfelelő élelmiszerek. Olvass tovább a macska étrendet tippek.

Tartsa a macska kabát egészséges azáltal, hogy egy kiegészítő táplálkozási élesztő. Táplálkozási élesztő egy olcsó kiegészítő, amely megtalálható a legtöbb egészségügyi élelmiszer-áruházak. Egyszerűen megszórjuk egy kicsit a macska száraz élelmiszer, vagy keverjük a nedves étel. Nem csak szeretem, hogy olyan az íze, de ez teljes fehérje, vitaminok, hogy fogja őket a lehető legjobban néz ki!

Nem izolálni a macskaalmot, egy távoli helyen. Ne tedd az elfoglalt területen, majd tartsa távol a macska étel. Továbbá, nem azt a hibát, hogy egy rosszul szellőző helyen, vagy az illata lesz ellenállhatatlan. A macska kényelmesebb lesz, akkor is.

Mossa meg a macska ágyát, legalább egyszer egy héten, hogy távolítsa el az összes baktériumot. Még akkor is, ha az ágy úgy néz ki, mint ez a tiszta, általában mérgek okozhat a kisállat lett beteg. Cserélje ki az ágy minden hat hónapban, hogy tartsa a macska a higiénikus környezet.

A macska folyamatosan rombolja le a wc-papír? Győződjön meg arról, hogy a fürdő szövet megállítani a rolling fölött. Azt is, hogy vagy vegyél egy wc-papír borító. Ezek a burkolatok nem drága, pénzt takarít meg, ha a szőrös barátja ragaszkodik ahhoz, hogy a játékot a szövet.

Fontos, hogy győződjön meg arról, hogy a macska mindig friss víz álljon rendelkezésre. Meg kell újratölteni a macskák víz, étel, minden nap tiszta vízzel. Vannak ivókutak, amelyek a macska egy állandó patak, friss vizet, így nem kell aggódnia, hogy változik olyan gyakran.

Ha be egy új cica a haza, akkor kell, hogy legyen óvatos, hogy a másik macska reagál. Próbálja meg így az új macska egy kis helyet egy szobában az első, majd bemutatom, hogy a ház többi részét. Győződjön meg arról, hogy a különböző alom doboz először is. Ha könnyű az új macska, simábban mindenkinek.

Adja meg a macska konzerv élelmiszer, mint a száraz. Száraz élelmiszerek olcsóbbak, de konzerv ételek gazdagabb a vitaminokat, tápanyagokat. Konzerv ad a macska több fehérje, a víz tartalma segít a folyadékpótlás. Ez az étel könnyebben lenyelik az öreg macska. Beszélj állatorvossal, hogy határozza meg a megfelelő lépéseket fog tenni.

Ha szeretne hozzáadni egy másik macskát, hogy a haza, két hét múlva az öreg macska, macska, hogy megszokjátok egymást. Várható, hogy a macskák elkerüljék egymást, sziszegés, vagy akár szembe egymással. A macskák általában tanuld meg élvezni, hogy egy társ, vagy legalább tedd fel a másik egy a haza.

Ha a macska hirtelen megáll használja az almot kell vinni az állatorvoshoz. Néha, kóros vizelési szokások jelzi a húgyúti fertőzés. Gyakran ez a probléma, gyorsan, olcsón meggyógyult egy közös antibiotikum.

Értem, mi a különbség a között, macska játék, igazi agresszió. Mindkét tevékenység ugyanúgy néz ki, hogy egy avatatlan szem számára, de vannak különbségek. Ha két macska játszik, akkor bat egymás körül karmait behúzva. Ők a “harapás” az állkapcsa laza. Igazi agresszió magában sziszeg, ez az erősen csípős.

Nézd a lehetséges problémákat, ha kapok egy új macska. A szeme legyen tiszta, orr, világos, mint a hát, a füle, anélkül, hogy bármilyen mentesítés. A macska kellett volna egy fényes kabát, meg a száj, az íny legyen szabad a sebek. Figyelembe véve, hogy egy egészségtelen macska költséges lehet.

A macska, nagyon aranyos, szeretnivaló? Ha így van, akkor lehet, hogy egy jó terápia pet. Kisállat-terápia használja az állatokat olyan helyekre menni, mint ápolási otthonok, hozz egy kis öröm, hogy ott az emberek. A macska boldog lesz minden a figyelmet, hogy jól érezze magát, hogy csinál valamit, pozitív mások számára.

Sok élelmiszerek, amelyek jó emberek nem jó, hogy a macska. Tartózkodjanak a z a hagyma vagy a fokhagyma, mint ezek az ételek túl erős a macska. A macska beteg, evés után ezeket az élelmiszereket. Még egy gyakran fed étel, tej, lehet, hogy a cica beteg.

Amikor egy macska eszik, igaz, a szervek egészséges lesz. A macska nem ugyanazt az ételt a követelmények, mint egy ember, ezért nem tud enni ugyanazokat a dolgokat. A macska megérdemli, hogy edd meg, ami alkalmas a fiú. A botot, hogy a tartalma ebben a cikkben, akkor legyen ez.