Here Nagyobbítás

Mit Lehet Tanulni A Mobil Marketing Kampányok,

A technológia lehetővé teszi számunkra, hogy sok mindent. Mehetünk, ahová sebességgel, láttam semmit, mint azonnal amint ez megtörténik, vásárolni bármit, bárhonnan. Technológia azt is lehetővé teszi számunkra, hogy reklámozni semmit. Mobil marketing technológiát használ, hogy reklámozzák a mobil eszközök, például mobiltelefonok, táblagépek. A tanácsadás ebben a cikkben lesz akkor kezdődött a mobil marketing.

Adjunk hozzá egy sürgős vagy érték, hogy a mobil marketing kampány-erőfeszítéseit. A legtöbb esetben az ügyfelek következő mobil linket, vagy reklám vártam, hogy információt kapjon gyorsan, rövid, szegmensek. Ahelyett, hogy egy nagy mennyiségű tartalmat vagy információt, keresztül egy mobil csatorna, a hangsúly a rövid sorozat célja, hogy az ügyfelek elég információt ahhoz, hogy felkelteni az érdeklődésüket.

A nagy mobil marketing tipp, hogy kérdezze meg az ügyfeleknek, hogy ossza meg a videókat. Az ügyfelek, a mobiltelefonok, hogy rögzítse az igazi események történnek a mindennapi életben. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy létrejöjjön egy közösség, hogy segítsen részt vevők azáltal, hogy részt vesz a marketing benyújtásával saját videók.

Ha ön használja a mobil marketing – küldjön egy alkalmi emlékeztető üzenetet! Ha van valamilyen esemény jön, érdemes emlékeztetni arra, hogy az ügyfelek néhány nappal előre az idő, csakúgy, mint a nap maga az esemény. Az ügyfelek elfoglalt emberek, lehet, hogy felejtsd el, amit akartak volna tenni anélkül, hogy egy emlékeztető.

Ne felejtsd el, hogy fektessenek pénzt meggyőződve arról, hogy a webhely mobil-kész. A megszorítások a mobil böngészők, hogy létre egy szép megjelenésű mobil oldalon nehezebb, mint ami egy jó hagyományos helyszínen. Ha szeretné, hogy minden simán menjen, érdemes outsourcing a projekt, hogy valaki képzett.

A hirdetések futnak a mobil weboldalak is meg kell megfelelően formázott, szóval ez valami, amit feltétlenül meg kell nézni, ha azt tervezed, futó hirdetések. Nézd szolgáltatások, mint az Apple iAd, MobClix, hogy megtalálja a különböző módjai fuss banner hirdetések a mobil weboldalak.

Emlékszem, az első széles körben elérhető telefonokat, hogy a kommunikáció valós emberek, valós időben. Kezelésére a potenciális ügyfelek tekintetében, még akkor is, ha történetesen durva lenni.

Tartsa a mobil marketing rendes munkaidőben vagy az ügyfelek fog hiszem, hogy a fogadó spamet. Marketing ügyfelek a kellemetlen alkalommal fog okozni nekik, hogy törölje az üzenetet figyelmen kívül hagyja a jövőben e-maileket. Ha létfontosságú, egy adott célközönség elküldeni az e-maileket a rendes üzleti órák.

Emlékszem, a mobil marketing kampány, hogy elérni az ügyfelek, mint az egyének több, mint nagy csoportok. Mobil marketing, személyes. Az eszközök, hogy a reklám jelenik meg, általában csak egy felhasználó, ezért nagyon személyes. Használja a célok neve, ha tudod teljesíteni a személyre szabott tartalom.

Használja A/B tesztelés a mobil oldalon. Teszteltem egy oldalon olyan fontos, mobil marketing, mint egy hagyományos weboldal. Lehet, hogy mi működik, mi nem. Hozzon létre két különböző céloldalak a mobil oldal (A/B), majd ellenőrizze, hogy melyik a népszerűbb. Akkor használja az egyik, hogy kapja a legtöbb konverziót.

Amikor a mobil marketing kemping a te dolgod, olyan átlátszó, amennyire csak lehet. Azonosítsa magát, mint tisztán lehető rögtön az elején, valamint a márka vagy társult. Az emberek akarom, hogy biztonságban érezze magát, majd a bizalom, a marketing, hogy jön a személyes eszközök, így kell, hogy legyen átlátható, hadd tudják meg, hogy ki vagy.

Ahogy már korábban is említettük, a fenti cikk, sok mindent megtehetünk a technológia. Mehetünk sehova, lát valamit, de még reklámozni semmit. A mobil marketing, bárki hirdet minden mobil platform, függetlenül attól, hogy a mobil telefon vagy tabletta. Használja a tanácsot ezt a cikket, akkor használja a mobil marketing reklámozni semmit.