Himveszo Feltoltes

Növekszik A Saját Bio Zöldségek, Gyümölcsök, Gyógynövények Ezek A Tippek,

Amikor eljön az ideje, hogy elkezd egyre szerves kert, előfordulhat, hogy vajon hol is kezdjem, mint oly sok dolgot kell figyelembe venni, ha vásárol a megfelelő eszközök, kiegészítők. A tippeket ez a cikk az ön számára, amit tudnod kell, hogy sikeresen növekszik a saját ökológiai kert.

Nyilvánvaló, hogy a növényeknek vízre van szüksége, hogy nő. Ez is fontos tudni, hogy a víz mennyisége, hogy az adott növények valóban szükség van. Áztatja halálra, vagy az alatt-öntözés egy növény súlyosan károsíthatja a növekedés, egészség. Áztatja halálra eredményezhet gyökérrothadás, ahol a vízzel teli környezet ösztönzi a növekedést a mikrobák, hogy emészteni a gyökerek. Alatt-öntözés egy növény lehet, hogy ez levelek, száraz, törékeny.

Győződjön meg róla, hogy a víz a kertben naponta. Anélkül, hogy napi víz, a kertben lehet gyorsan megromlik. Ha az ötlet, hogy húzza ki a tömlőt a napi túl sok neked, hogy a gyomor, fontoljuk meg valamilyen öntöző rendszer. Ez ugyan pénzbe kerül, de lehet menteni egy csomó fejfájást, sőt, magát kifizetni keresztül egy egészséges termés!

Kerti növények vágynak kell sok víz, használja öt literes vödör tartani azokat a szomjas zöldség-gyümölcs boldog. Egyszerűen gyakorlat vagy ütés több 1/8″ 1/4″ lyukak, az alján egy öt literes vödör, töltsük meg vízzel, majd állítsa be, közel a kiszáradt növény. A gravitáció lehetővé teszi egy lassú, egyenletes öntözés azok a növények, ha él olyan területen, ahol gyakori az eső, akkor elfog egy csomó eső, a víz tartani azokat a vödör meglehetősen teljes egész szezonban.

Győződjön meg róla, hogy újra a kerti hulladék, valamint a szerves konyhai hulladékot, hogy hozzon létre komposzt a kertben. A komposztnak teszi kiváló talaj, klíma. Ez is menteni egy csomó pénzt, mint akkor nem kell megvenni zsák drága kereskedelmi komposztot vagy trágyát, hogy a növények nőnek.

Ültetés egy veteményeskert lehet igazán élménnyé. Ellenőrizze, hogy a kert sikeres, kell választani egy helyet, hogy lesz sok napfény. A termés kell, hogy legyen egy hely, ami nagyon nyitott, napos, így nekik sok hely, hogy fejlődik vagy nő.

Hogy gyönyörű izzó növények szórakoztató, amíg tart, de ha már virágzott megragadt izzó lombozat, hogy nem nagyon vonzó. Próbálja meg, hogy a növény izzók között, növények, hogy majd felnő, de több, mint halvány villanykörte levelek. Így, ha a liliom vagy a nárcisz töltötte, a régi lomb lesz rejtve, hogy az új növekedési más növények.

Ne nyírja a füvet, ha az nedves. Amikor kaszálni nedves fű, a nedves fű újságkivágásokat átalakul a kása meg a botot, hogy a fűnyíró késeit is, amelynek következtében a dugók. Ezen kívül, ha nedves fű újságkivágásokat kap rá egy burkolt terület, a kert, a burkolt terület lesz a fűfoltok.

Figyelni, hogy az idő az év, hogy a növény virágzik, mielőtt elkezdi metszés őket. Ha a szilva a virágzó cserjék, fák, amíg rügyek őket, hogy a növény nem virág abban az évben. A legjobb szilva csak azután, hogy az utolsó szezon virágzik elhalványult.

Amikor először ültessenek, győződjön meg arról, hogy a talaj nedves, amíg germinates. Ez nagyon fontos, mert, ha a talaj kiszárad, azt kockáztatja, hogy a csemete haldoklik. Ha a csemete nem csírázik, a talaj, nem szabad hagyni, száraz között öntözés, de ne feledjük, hogy ez még mindig kényes kell gondoskodni.

Szél a víz tömlő után minden alkalommal, hogy a vizet a kertben. Felszámolás a tömlő tartja meg a megbotlik, segítsen megtalálni az öntözés végén a tömlő könnyen bármikor, amikor szükséged van rá. Kanyargós, a tömlő a tömlődob is segít a tömlő tovább tart.

Így végül úgy döntött, hogy a növény a kertben. Az egyik első dolog, amit akarok, az, hogy kiderül, ha van jó vagy rossz a talaj. Az egyetlen biztos módja annak, hogy tudja, hogy az a vizsgált talaj. Sok óvodák próbára teszi a talaj egy névleges díjat. Talaj rossz egészségi fog termelni, sárga, beteges kinézetű növény. Azáltal, hogy a talaj vizsgálni, ha a talaj szükséges tápanyagokat, ki vagy, ha kell, hogy a kiigazítások, hogy a pH-érték a talaj.

Ahogy láttam, bio kertészeti technikák, miközben különböző, ossza meg sok. Csak változó szempontjából a növény-típus. Ahhoz, hogy dönteni közöttük egy kis kutatást, valamint a józan ész, hogy megtalálják a legjobb növények eszközök fog működni, a költségvetési, valamint a bio-kert.