Himvesző Képek

Fontos Tanácsot Kell Tudni a Baseball

Úgy érzed, a megfelelő ismeretek, baseball, mint egy sport? Ez egy Amerikai kedvenc, meg kell értened, hogy van annyi, hogy tudom. Continue reading annak érdekében, hogy megtudja, néhány szükséges alapokat a sport, így válhat a játékos akarsz lenni.

Rázd fel a dolgokat, ha rájössz, hogy nehéz, hogy a csapat a figyelmet, valamint arra, hogy mint edző. Győződjön meg arról, hogy a játékosok nem unom a gyakorlatokat. Kapcsoljuk ki mit csinál a gyakorlatokat.

Ha akarsz egy új csapat, győződjön meg arról, hogy az idő! Mindig arra törekszünk, hogy legalább tizenöt perccel korábban minden egyes próba -, valamint minden olyan gyakorlatok, illetve játékok. Semmi sem fog bántani több, mint elkésett, hogy egy próba. Ha megjelensz, korán, csak segíthet.

Ne feledje, hogy a baseball játék. Igen, fontos lehet, hogy a csapat, de nem akarom, hogy vedd le. Még akkor is, ha hibázik, ha továbbra is pozitív, mindig van egy lehetőség, hogy kijavítsák a hibát. De ha zavar, esélye lesz egy másik hibát is.

Ne hagyd, hogy a baseball az életedet. Kell egy kis szünet mindent, beleértve a baseball. Az idő el is valójában a fiatalító hatása a baseball képessége, így időt, hogy élvezze minden más is érdekel. Amikor visszatér a baseball, kipihent, készen a világ meghódítására.

Mielőtt lépek, hogy arcom egy új kancsót, egy pár gyakorlat hinta, míg ő néz szembe egy másik tészta. Használja az idő, hogy az intézkedés a dobó időzítés. Ez akarat ad ön egy jobb lehetőséget, hogy egy minőségi ütő ellen a dobó. Egyébként, lehet, hogy harcoltak elég gyorsan.

Fizetni a figyelmet, ahol az összes többi játékos. Általában, ütközések meg lehet előzni, ha mindig tisztában a csapattársak helyeken. Ütközések okozhat rossz sérülések. Csak szavakba önteni azt a tényt, hogy maga után egy labdát, vagy játékos.

Amikor üt, nem kell félni, hogy egy pár ötlet, főleg ellen egy kancsó vagy kevésbé ismerős. Ezek a parcellák ad ön egy eszme, a kancsók, a sebesség és a labda akció, hogy a lemez. Plusz, a további helyek segít, hord ki a dobó során a játék. Egy fáradt dobó teszi több hibát.

Nem magamutogató. Néhány sport elnézni parádézni, mint egy touchdown tánc a futball. De a baseball, önfényezés után egy home run, vagy egy hatalmas ötlet nagyon elkomorodott. Ez az a fajta dolog, ami miatt egy csomó rossz vér között a csapatok, ez könnyű, mert a szakadékok között csapattársak.

Ha a mezőny, tanulj meg olvasni a labdát. A gyakorlatban tudja, nagyjából ott, ahol a labda földet minden egyes alkalommal, amikor a labda eléri. Óvatosan, vigyázz a dobó tehát tudod, hogy a sebesség a labdát, ha átlépi a lemez. Egyszerűen a tudat, a sebesség meg lehet ítélni, milyen messze van a labda lesz hit.

Tanulás, hogyan kell változtatni irányban fontos, hogy a szélen. Ha játszik a bal oldalon a pálya, meg kell futtatni felé a pálya közepére, át a jobb lábad át a bal láb pedig a hatalom keresztül a lépés. Ez a technika segít a maximális megnöveli a sebességet, a kezdetektől a futás.

Készülj fel, hogy dobja ki a futár, ha a fogása, fogd meg a jobb kezét a háta mögé. Mint a szurok megközelítések, mozgás mögött a kesztyűt, hogy te kapd el a kesztyűt dob, amilyen gyorsan csak lehetséges, miközben ugrik fel, hogy álló helyzetben.

Győződjön meg róla, hogy használja a megfelelő batting érdekében, hogy a játék a baseball. Az indulási sorrendet lehet mit nyer a csapat a játék. Általában azt akarod, hogy elkerülje, hogy gyenge támadók előtt az erős játékos. Meg kell, hogy megfelelően terv, hogy hol helyezzük el az erősebb, illetve gyengébb ütőkkel, hogy nem lekvár a “lőszer” egy helyen.

Egy dolgot meg kell gondolni, mint a korsó, az a tény, hogy meg kell nézni, hogy a futók vezeti le a bázison. Ez különösen fontos, amikor, hogy megakadályozza a második bázis ellopja, majd szorítani játszik otthon. Ha lehet, válassz ki egy futó, hogy próbál a fejét, majd elvégezte a munkát.

Használja az információt, hogy a folytattak annak érdekében, hogy jobb a játék, mint egy baseball játékos. Szóval, nem készen állsz, hogy játsszon néhány labdát? Vigyél ki a meccsre! Komolyra fordítva a szót, tedd azokat a tippeket, hogy felfedezték a gyakorlatban, amikor pedig újra játszani.