Hímvesző

Élvezheti Autót Vásárolni, már Megint Ezek a Trükkök

Ha el akarod vinni, akkor menni kell autót vásárolni. Egy csomó ember tényleg nem tudja, hogy mi következik, ha megy az autó vásárolni. A rejtélyt ki keres egy új vagy használt autót, az alábbi hasznos a cikk alatti.

Megtudja, mi a különböző garanciák állnak rendelkezésre. Nem akarom tölteni egy pár ezer dollárt, a jótállás nem fedezi a javítási, hogy gyakran fordul elő. Ehelyett, bolt kívül a kereskedésbe, hogy megtalálja az egyik, hogy fedezi a javítás jobb áron.

Ne engedje, hogy bárki megfélemlíteni a vásárlás, hogy lehet, hogy nem megfelelő az ön számára. Nem tartoznak a sorok, mint “Ez el fog tűnni, ha meg akarod venni később.” Az ilyen típusú mondatok általában, hogy inog meg, hogy vásárol azonnal.

Ha a piacon egy használt autót, egy nagyszerű módja annak, hogy elmondja, ha a sebességmérő helyes, hogy nézd meg a gáz-fék pedál. Ha valaki azt mondja, hogy az autó 30 000 km, a fék, gáz pedált kopott, ez egy jó jel a kilométer-számláló fordult vissza.

Ha keres egy autó, győződjön meg róla, hogy nézd meg a biztonsági funkciókat, amelyek a legfontosabb. Blokkolásgátló fékrendszerrel, vagy ABS, vagy a legfontosabb. Kellett is, mint sok légzsák, amennyire csak lehetséges. A biztonság fontos, mert gyakran az autóban.

Eladná az autóját magántulajdonban, sokkal inkább, mint a kereskedelmi be az új autót szeretne. Akkor szinte mindig több az autó egy privát eladás, mint keresztül a kereskedelem. Még akkor is, ha a kereskedés a hangja, mint ők, így egy nagy kereskedelmi értéke, akkor valószínűleg több pénzt máshol, hogy a különbség.

Vásárol egy új autót is úgy tűnik, hogy bonyolult, amikor árképzés. Vidd az iPad, vagy telefonon veled, hogy a kereskedő. Kereshet a az Interneten, találtam autó fizetési számológépek, hogy tudd, mi a fizetés lesz, anélkül, hogy támaszkodik a kereskedő.

Keresés az új autó online, mielőtt meglátogatsz egy kereskedésben. Keresés az interneten lehetővé teszi, hogy nézd meg leltár több kereskedések, ettől a titkos információ arról, hogy az interneten csak az árképzést. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az összehasonlítás bolt, nagyon győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot.

Mielőtt vásárol autót, úgy a biztosítás költségét. Ha a finanszírozási az autó, akkor valószínűleg szükség van átfogó lefedettség, amellett, hogy a felelősség védelem. Néhány autó ára jelentősen többet biztosítani, mint a többi. Kerülje a meglepetések kérve a biztosító társaság egy idézet előtt írja alá semmilyen papírt.

Próbáljon szerencsét az interneten. Van sokféle autók, autó információ elérhető az interneten. Kutatási járművek érdekel, mielőtt a sok autó. Az online keresés árulok el semmit, azt szeretném tudni, beleértve MPG, értéktartás, leírás, értékelés, méret.

Akkor most már van egy csomó kérdésre válaszolt a vásárlásról egy új vagy használt autót. Csak a tanácsot, hogy a fenti cikk adta, hogy használd jól. Vásárolni egy autót, nem kell, hogy stresszes, ha tudod, mit kell tenned.