Hogyan Növeld Meg A Farkad Méretét

Ezeket Játék Stratégiák a Gyakorlatban

Lehet, hogy keres, hogy megtanítsa az öt éves, egy kicsit a matematika, vagy a tizenhat éves vezetni védekezően, vagy talán csak van szüksége, hogy elkerülje a valóság egy órára! Bármit keres, elérni, valószínűleg egy videó játék segít abban, hogy ott van. Olvass tovább, hogy többet.

Várj vásárol PC-s játékok, amíg nem tudja, még a vásárlás. PC játékok járnak a használata a gyártási szám. Ezek a sorozatszámot, csak egyszer lehet felhasználni, renderelés használt PC játékok értéktelen sok esetben. Azért, mert ez az, PC játékok közismerten nehéz visszatérni, ha nem élvezzük őket.

Mindig elrejteni újratöltés előtt. Újratöltés nyílik fel, hogy az ellenség. Győződjön meg arról, hogy jobb katona, mint ez. Fedezékbe, majd töltse be újra.

Mindig ellenőrizze, hogy a különböző üzletek, vásárlás előtt egy játék. Győződjön meg róla, hogy nézd meg mind online, mind a tényleges, tégla, habarcs, üzletek a közelben. A költségek egy videó játék széles tartományban változhat, különösen, ha egy játék nem teljesen új. Ezzel egy kis extra lábát a munka, a játék, a lopás.

Ha egy játékos, már tudom, hogy a videó játék lehet egy elég drága hobbi. Ha szeretnéd megvásárolni a legújabb, legnagyobb új játék, akkor általában kerülni legalább $50 vagy 60 dollár. Mielőtt mosogató, hogy a pénzt egy új játék, a kutatás-megnézem több vélemények ezt az új játékot. Biztos van egy, amely biztosítja, hogy számtalan órányi élvezet, mielőtt megvásárolná azt.

Videojátékok egy nagyszerű módja annak, hogy pihenjen után egy kemény nap a munkahelyen vagy az iskolában. Ne hagyd, hogy egy nehéz szinten egy videó játék von le ez a pihentető tevékenység. Még a tapasztalt játékosok néha kell egy cheat kód, hogy segítsen átvészelni egy kivételesen nehéz szinten. Az Interneten, vannak jó oldalak, amelyek cheat kódok stratégia útmutatók különböző videó játékok.

Ha a gyermek játék video játékok, elkerül a multiplayer lehetőség. Általában ezek a játékok lehetővé teszik a chat-funkció, ami azt jelenti, hogy a gyermek lehet beszélni az emberek, sokkal idősebb, mint ők. Ha engedélyezi, győződjön meg róla, hogy a monitor lejátszási idő szorosan úgy, hogy tudod, hogy mi a gyermek van kitéve.

Néha egy játék jön ki, akkor egy csomó letölthető tartalom következik. Ha meg akarod menteni a pénzt, akkor érdemes lehet várni egy kicsit. Ez azért van, mert lehet, hogy egy változata a játék, hogy jön ki később, hogy magában foglalja az összes ezeket a dolgokat, alacsonyabb áron. Nem ragad fizet egy csomó extrával, hogy lehet egy lemezt később!

Érdemes hagyni, hogy a gyerekek játszanak a videó játékok konzol, ahelyett, hogy a PC-n. A konzolok, sokkal több adatvédelmi ellenőrzés beállítások: biztonsági beállítások, de előfordulhat, hogy egy számítógép lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen elérhető, hogy az ilyen korlátozások. A gyermekek több védett használata konzol.

A videojáték, hogy az agy! Ahogy az emberek öregszenek, az agyuk korát is, de nem működik olyan jól, mint ők, amikor fiatalabbak voltak. Sok videó játékok, amelyek segítik az agy egy kis nos szükséges tevékenység. Játszani ezeket a játékokat, ez azt mutatja, hogy a brain age lehet fiatalabb, mint a tényleges kor.

Győződjön meg arról, hogy tudja, mit videó játékok, a gyerekek játszanak. Néhány videó játékok tele van erőszakos jelenetek, amelyek célja, hogy látogatóink által érett felnőttek. Biztosítani kell, hogy a gyerekek vannak kitéve a túlzott erőszakot ábrázoló, amíg azok a videojátékok.

Próbáld megtalálni gazdag, szórakoztató játék, hogy néhány oktatási értéke a gyerekek. Ezek a játékok nem csupán a móka a gyermek, de azt is, tanítani nekik valamit is. Ez segíteni fog abban, hogy bővítse a gyerekek látókörét, erős alapja az erkölcs, mint lesz belőle valamit.

Ha játék egy online játék, fut át egy másik játékos, aki úgy tűnik, hogy súlyosbító a többi játékos (vagy különösen a) a szándékosan, ne vegye magára. Ez az úgynevezett “Griefing” a szerencsejáték egyenértékű Internet pergetett. Griefers csak a negatív figyelmét, s adj nekik, hogy mit keresnek, ha kölcsönhatásba lépnek velük. Nem értem, érzelmileg érintett, hogy mi történik, egyszerűen megpróbálom figyelmen kívül hagyni.

Meg kell játszani az adott berendezés szükséges, a játék az ön által választott. Nem hiszem, hogy egy vezérlő lesz elég, majd kiderül otthon, hogy valami más kell. Figyelmesen olvassa el a dobozban, mielőtt megvennéd a játékot, így, hogy tudom, ha kell, a játék speciális szabályozók működését. Ezzel lehet benne, hogy mindent meg kell, előre, így élvezheti a játék, amint hazaérsz.

Több, mint csak az ERKT ratings rendszerek, ha a gyerek egy új játék. Akkor nézd meg demók a sok játék online meg lehet nézni a játék előzetesek online. Ezek sokkal nagyobb segítség, mint néztem alapján, mert lehet látni, hogy mely játékok nagyon megfelelő a gyerek.

A szó szerint több millió játékok az Interneten, vagy vásárolható meg, ott egészen biztosan több, mint egy, az igényeinek megfelelően, nem számít, mit! Megtanulják, hogyan kell főzni, megtanulják, hogyan kell tanítani, vagy csak egyszerű megtanulni, hogyan kell szórakozni. Remélhetőleg ez a cikk bővült a játék látókörét.