Hogyan Növeljem Meg A Farkam

Szilárd Tanácsot, Ha Keres Egy Különleges Üveg Bor

Volt egy kemény nap meg kell, hogy lazítson egy jó pohár bort? Talán te vagy az a típus, aki csak szeret inni, mind a különböző típusú bor? Ez a cikk az ön számára! Itt olvasható néhány egyszerű tipp, hogyan élvezd a bort, hogy a legteljesebb.

Ne feledje, hogy a szín a bor nem mindig ugyanaz, mint a szín, a szőlő, hogy használható legyen. A színes eredmények, a folyamat, a borkészítés, a bőr, a szőlő, a folyamat során használt, hogy ad egy egyedi bort a végleges szín.

Ha szeretsz főzni, próbáld tartalmazó bor a vacsora menü. A bor lehet használni a különböző főzési formátumok beleértve a szószokat páclében. Ha a kis gyerekek, nem kell aggódni a főzés, bor, mint a legtöbb alkohol, főtt ki a főzési folyamat.

Kell egy bor a vendégek? Ahelyett, hogy válasszon egy ritka bor, akik lehet, hogy nem értékelem, válasszon egy Beaujolais, egy Chilei, Sauvignon, vagy egy Cava Spanyolországból. Ezeket a borokat könnyű megtalálni kínál elég sokszínűség továbbra is érdekes az ínyencek anélkül, hogy újonc úgy érzik, hogy kifinomult ahhoz, hogy élvezd a bort.

Az egyik leggyorsabb módja, hogy nyugi, egy üveg bor, hogy tegyük egy edénybe, hogy tele van a víz, s a jég. Óvatosan alacsonyabb az üveg ebbe a konténerbe, akkor képes lesz arra, hogy hideg az ivóvíz szabványok 30 percen belül.

Lehet, hogy érdemes egy üveg csavaros rajta sapka, ha a beszerzési bort kell kézbesíteni egy autós buli. Ők egyszerű, hogy nyissa meg anélkül, hogy egy dugóhúzó. Ha bármilyen bor marad a buli után, egy fedél tömítések hatékonyabban, mint egy dugót.

Egy szép Pinot Noir egy csodálatos bor használni, ha egy vacsorát. Ez a bor pár nagyon könnyen a különböző ételek, köretek, nem túl merész vagy édes. Ez is egy fajta bort, hogy sokan tisztában vannak, ami azt jelenti, hogy a vendégek valószínűbb, hogy élvezni.

Nem igaz, hogy minden fehér bor kell hűtve. Fehér borok különböző textúrák, lehet szolgált különböző hőmérsékleteken. Például a Pinot Gris tálalva a legjobb közelebb a szoba hőmérsékletét.

Olvassa fel a bor alatt a szabad idő. A több, hogy megtanulják a bor, annál jobb lesz a szedés új borok hozzá, hogy a gyűjtemény. Van egy csomó tudni, így időt tanulásra, ha lehet, ha azt szeretnénk, hogy legyen egy igazi borszakértő.

Néhány borok vagy a legjobb, amikor szolgált a rendkívül alacsony hőmérsékletnek van kitéve. Példák: a pezsgők, egy kis desszert borok, Pezsgő. A teljes íz nem lesz, amit ha ezeket a borokat szolgálnak fel szobahőmérsékleten. Tedd a pezsgő van benne egy jó hűtőszekrény, hogy szolgálja, hogy hűtve.

Egy kis móka a borok azzal, különböző országokban évek óta. Ne gondolkozz túl sokat, ha elfogyaszt, de inkább értékeljük a különböző ízek. Jó szórakozást, kreatív, élvezd a bort, mivel ez azt jelentette, hogy jól érezd magad.

Van egy ötletem, hogy mennyit szeretne költeni a bor szem előtt, hogy adja meg a boltban. Egy borszaküzlet lehet nagyon zavaró, tér, sok a polcok tele különböző fajták. Azáltal, hogy egy áron szem előtt bolt, lehet leszűkíteni, amit keres, s kisétál az üzletből anélkül, hogy túl sokat költ.

A bor egy ital, amely szereti a sok különböző típusú emberek a világ minden tájáról. Sőt, amikor italt, mértékkel, ez is lehet nagyon jó. Hogy a legtöbbet hozza ki ezt a finom italt, kihasználva a tippek, feltéve, hogy a fenti cikkben.