Mellnagyobbítás

Információ a Vitaminok, Ásványi anyagok, amelyek Máshol nem Talál Meg

Anya mit mondott neked, amikor gyerek voltál? Biztos vagyok benne, hogy ez tartalmazza a tanácsot, mint hogy “edd meg a zöldséget,” ugye? Nos, most nincs időm, szóval mit lehet tenni? Vitaminok, ásványi anyagok, töltse ki az, ahol a diéta nem sikerül, akkor nézd meg az alábbi tanácsokat.

Ivás dúsított tej az egyik legjobb módja annak, hogy a D-vitamin, de egy napi adag a napsugár is segíthet. Ha nem megyek ki a napra, vagy sokat ne igyál sok tejet úgy gondolom, hogy a D-vitamin-kiegészítő. A D-Vitamin védi a csontokat tartja őket attól, hogy törékeny.

Nem biztos, hogy több, akkor az ajánlott érték a legtöbb vitamin, így győződjön meg róla, hogy elkerülje ezt. Ennek egyik példája a vas, amely károsítja a májat, amikor nagy dózisban. Ha úgy érzed, hogy nem a legnagyobb hasznot a vitaminok, valószínűleg konzultáljon egy dietetikus.

Ha posztmenopauzában lévő, nem fogyasztanak magzatvédő vitaminokat. Néha a nők veszi ezeket a vitaminokat, hogy segítsen, hogy a körmök, haj nő tovább. Bár a vitaminok jók, a menopauza után nem kell annyi vas.

Megtalálható nagy mennyiségű C-vitamin, sok különböző gyümölcsök, zöldségek is. Ezek a kiegészítők azok számára, akik nem a napi ajánlott mennyiségben csak étel. A C-Vitamin segít a bőr fertőzések, gyomorfekély, akne, megfázás, ínybetegségek. Ezen túlmenően, egyes tanulmányok kimutatták, hogy a C-vitamin segítheti szenvedők ADHD, Alzheimer-kór, a demencia.

Győződjön meg róla, hogy elég az egyes vitaminok, ásványi anyagok a diéta. A multivitaminok, meg kell próbálnunk, hogy 100% – át, a felsorolt ajánlott napi mennyiség. Azáltal, hogy a maximális összeg, akkor győződjön meg róla, hogy a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat a diéta, hogy fenntartsa a jó egészség.

Ha szed a vitaminok, mindig győződjön meg róla, hogy egyél valamit velük. Vitaminok üres gyomorral lehet, hogy kényelmetlen, rossz a gyomra. Nem akarod, hogy rosszul leszek, de ehelyett azt szeretné, hogy koncentrálj a pozitív hatása, hogy a vitaminokat, tápanyagokat biztosítja.

A legjobb módja annak, hogy a vitaminok, ásványi anyagok keresztül a diéta. Annak biztosítása érdekében, vagy hogy mi kell hozzá sok superfoods, hogy a diéta. Superfoods magas, a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat. Ezek az ételek közé tartozik brokkoli, áfonya, leveles zöldségek, a teljes kiőrlésű gabonák, valamint számos egyéb élelmiszerek.

Ne vedd a kalcium tabletta egy időben, mint minden más kiegészítők. Néha kalcium gátolja a felszívódását más ásványok, ami azt jelenti, hogy nem annyit, mint kellene. Vigye a kalcium-tablettát, lefekvés előtt, a többi a kiegészítők, amikor felkelsz.

Után megy vásárolni, ellenőrizze, hogy tárolja a friss gyümölcsök, zöldségek a hűtőben. Tartsa a termel hideg segít az étel megőrzi a fontos vitaminok, ásványi anyagok, enzimek. Vásárlás friss termékek gyakran enni naponta, hogy a legtöbbet ezekből az élelmiszerekből. A több tápanyagot kap az étel, annál kevésbé kell a kiegészítők.

Minél sötétebb a bőre, annál valószínűbb, hogy kell a D-vitamin kiegészítőket. Míg a világos bőrű emberek csak körülbelül 20 perc nap / nap, hogy a dózis, emberek nagyon sötét bőr, szükség lehet két órát vagy többet. Fontolja meg egy kiegészítés biztosítása, vagy az, hogy elég D-vitamin.

Ha úgy dönt, hogy vitamin kiegészítőket, nézd meg kombinációja vitaminok, hogy igaza van az ön igényeinek. Vannak különböző multi-vitamin képleteket, csecsemők, kisgyermekek, hogy összpontosítson arra, hogy a növekvő gyermek. Ahogy öregszel, a test különböző követelményeket, így néz ki a képlet, hogy az idősebb férfiak, mind a nők.

Hogy nincs időd enni, nem kap elég napfényt, vagy csak érzem, letargikus, vitaminok, ásványi anyagok segíthet, hogy növeljék. Tudod, van egy nagy tudása a témában, de mindig van mit tanulni. Amit olvastam, ma pedig továbbra is tudjon meg többet a jövőben.