Merev Hímvesző Képek

Jobb Kosaras? Használja Ezeket A Tippeket!

A junior iskolák, főiskolák, hogy a Nemzeti Kosárlabda Szövetség, kosárlabda, játszott számos szinten a szervezetek szerte a világon. Ez is lehet játszott az udvaron, vagy akár a kertben. Bárhol játszik, ha szeretné javítani a készségeket, olvassa el ezt a cikket, hogy többet tudjon meg a játék.

Javítja a rugalmasság nagyban segít a játék során. Ha rugalmas vagy, akkor képes lesz arra, hogy mozogni védők jobb. A rugalmasság segít, hogy jobb, ha te vagy zárva. Ön képes lesz arra, hogy többet mozog, mint mások, amely azt eredményezi, hogy a változás, hogy a pontszám, vagy át szabadon anélkül, hogy blokkolt.

Győződjön meg arról, hogy a gyakorlatban a csapatmunka, ha a bíróság, vagy az emberek, lehet, hogy egy nehéz megbékélni. Érdemes hatni mások a pályán, ez adja az ötletet, hogy meg kell lőni a labdát magad, de az lenne a legjobb, hogy adja át a labdát, hogy valaki, aki meg van nyitva.

Amikor visszapattan a kosárlabda, győződjön meg róla, hogy kapcsolatba lépni, mielőtt az ellenfél.

Ön fogja irányítani, hogy mi történik, ha te vagy az első, hogy kapcsolatba lépni, amikor a boksz. Előzze meg őket, mielőtt kap egy esélyt, hogy önnel a kapcsolatot, így az előny. Biztos, hogy előre meg lehet benne, hogy mindig az első. Ez lesz az ön számára egy él.

Biztos jó egyensúlyt lőni is. Térdre kell hajlítani a lábát kissé szélesebb, mint a vállak. Profi kosárlabda játékosok hajlamosak improvizálni, ha kell. Ha a megfelelő egyensúlyt, amikor egy lövés, hogy következetesebb kosarak idővel.

Megtanulják, hogyan kell kizárni mozgás, zaj, más zavaró tényező, ha vesz egy büntetőt. Lehetséges, hogy a gyakorlatban a fizikai mozgás szükséges ahhoz, hogy egy ilyen lövés, de amikor a mentális fókusz hiányzik, akkor valószínű, hogy miss. Nyugodjon meg a kosarat, hogy növelje a büntetőt.

Egy jó módja annak, hogy javítsa csapat halad használata nem csöpögő gyakorlat, hogy kell játszani a játékot anélkül, cselez. Nehéz kosarazni nélkül csöpögő, igények pontos halad, a csapatmunka, így ez lesz a kihívás. Ne hagyd, hogy meghiúsítsa, csak légy türelmes.

Ne feledje, hogy a kosárlabda cipőket, nem tart örökké. Kérdezni a boltban, vagy a kutatás, hogy megtudja, hány játékok vagy hónap egy jó pár utolsó, mielőtt szükséged csere. Meg kell, hogy biztonságban érezd magad a minőség, a lábbeli, amikor mozog a pályán.

Amikor kosarazni, győződjön meg róla, hogy továbbra is megfelelően hidratált. Igyál sok vizet előtt, alatt, után játszik. Egyre dehidratált negatívan befolyásolja a játék, valamint az egészségre. Lehetséges, hogy elveszíti akár 2% – a, a testsúly keresztül kiszáradás. Hogy is okozhat között 10%, illetve 20% – kal csökkentheti a sportteljesítményt.

Megtanulják, hogyan kell használni a csípő, szemem, vállam, majd egész testét, miközben csöpögő. Ez könnyen lerázni defender le, hogy míg a csöpögő ha egy utat egy másik. Figyelik a holttestet, hogy hová megy a következő. Használja ezt az előnyt el, hogy téves nyomot, hogy körül őket.

Hogy dolgozzon ki egy pontos lövés stroke, emeld a kezed alatt a labdát, majd a másik kezeddel az oldalon a labdát, mint egy útmutató. Ha fejleszteni ezt az összhangot, akkor képes lesz arra, hogy kövesse végig a forgatás kezét, s egy magas, hurok arc, hogy nagyobb a valószínűsége, hogy menjen át a karikán.

Amikor mozog a könnyű, nyomja le a gyengébb láb elöl, a lövés kezét. Ha használja a jobb kezét, hogy lőni, használja a bal lábát, hogy vegye le. Ez tartja a testet a kiegyensúlyozott felé halad a kosárban tartja a testet között magad, a védelmező.

Ha a védő játszik, hogy alacsony, át a labdát, hogy csapattársai segítségével a mennyezeten át. Tudatában kell lennie, ahol a csapattársa lesz elkapni a labdát. Ha eldobod túl alacsony, a labda kezelhetetlen lesz. Ha eldobod túl magas, a másikban nem lehet elkapni a labdát.

Ha azt szeretnénk, hogy egy 2-3 zóna valami különleges, az őrök továbbra is tegye, amíg az ellenfél őr teszi az utat körülbelül tíz méter közepétől bíróság. Ekkor mindkét őrök kell mozgatni a csapda. Ugyanakkor, az előre, a blokkok sprint ki, hogy a játékosok a szárnyak. Az őr elől kell kezdeni, hogy könnyen lehet, hogy ellopták az előre.

Ugrál halad, mert a védő, hogy lehajolni, hogy megpróbálja elérni a labdát, gyakran elhagyja őket az egyensúlyából. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy adja át a labdát egy csapattársa, amely lehetővé teszi, hogy forogni, a védő, amíg nincs egyensúly, így nyissa ki, hogy a lövés.

Megértés alapjait, kosárlabda, hogy mi állt között, a jelenlegi játék, de sokkal jobb változat. Ezek a tippek, készen arra, hogy használt, akkor most amp fel a készségek, amíg el nem nyerő több, mint veszítünk. Ez lesz az ön számára, hogy mit kell szeretni kosárlabda keresztül.