Nagy A Farkam

Király Tanácsot Segítségével IPad

Mikor segítségével iPad, lehet, hogy úgy érzi, mintha maga miatt korlátozott ismeretek hiánya. Neked tovább kell olvasni ezt a cikket, hogy jobban megértsük, hogyan kell használni az ipadet, még a napi feladatokat. Vannak olyan alkalmazások, mindent! Csak tudnod kell, hogy több információt, mint hogy hogyan kell használni az iPad.

Ha használja az iPad minden alkalommal, hogy filmet nézni, zenét hallgatni, játszani, az akkumulátor nem fog sokáig tartani. Kijelző fényerő beállítása segíthet, hogy hosszabbítsa meg az akkumulátor élettartamát. Nem valószínű, hogy a legfényesebb beállítások eléréséhez szükséges egy jó kép.

Az Apple mindig vizsgálja mind az alkalmazások, mielőtt megmutatta nekik a boltban. Ez azt jelenti, hogy általában a bizalom a minőségi elemet kap. Azonban, legalább adj egy felületes pillantást a vélemények a korábbi felhasználó; ez történhet közvetlenül az áruházból.

Az iPad most már támogatja a VPN-kapcsolat. Akkor csak meg kell, hogy állítsa be először. Kezdjük azzal, hogy a Beállítások menüben. Nézd az Általános találni Hálózat. Válassza ki a VPN-t, majd kapcsolja azt a csúszkát. Ezután adjuk hozzá a VPN konfiguráció segítségével a fiók adatait, majd szerver.

Kapcsolja be a multitasking gestures az iPad beállítások. Ezek a multitasking gestures adni a módját, hogy ellenőrizzék a képernyőn néhány mozit. Akkor kapcsoljuk be a windows, kapcsoló, alkalmazások, stb. Ettől az iPad érzem, nagyon sci-fi, mint a touch válik a csak ellenőrzés. Ha nem tetszik, a gesztusok, mindig kapcsolja ki őket újra a beállításokat.

Ha a másolni kívánt szöveget a készülék, nyomja meg a megfogalmazás, hogy szeretné, majd nyomja Gombot. Majd kattintson a Másolás parancsra, ahová be szeretné illeszteni, majd érintse meg újra. Most akkor van lehetőség, a massza. Könnyen lehet másolni egy egész bekezdés négy egyszerű csapok.

Kattintson kétszer a home gombot, hogy az összes jelenleg futó alkalmazások. Bár a futó alkalmazások jelennek meg, majd akkor lesz képes-hoz érintse meg azt az alkalmazást, amelyhez hozzá szeretne férni. Ezzel lehetővé teszi, hogy ne feledje, hogy mely alkalmazások jelenleg nyitva van.

Gondolkozott már azon, hogy számos alkalmazás fut az iPad egyszerre? Ezt az értékes információt, így az iPad futás hatékonyan. Csak annyit kell tennie, hogy kétszer érintse meg a home gombot, majd a lista jelenik meg. Megérinti minden húzza az alkalmazást, majd pöccintsen lefelé lehet eltávolítani a listából.

Az iTunes segítségével készítsen biztonsági mentést az adatokról. Nem akarom elveszíteni az összes zene, alkalmazások, képek vagy más adatok, ha az iPad volt, hogy összeomlik. Az iTunes store megy, az Összegzés lapon, akkor ellenőrzi a Titkosítása iPad biztonsági mentés alatt található a Lehetőségeket. Így, mind az adatok tárolása biztonságos valahol más, mint az iPad.

Fény követelmények változása különböző beállítások, ezért meg lehet változtatni a világítás, bárhol is van. Ez a beállítás módosítható az ütő Haza kétszer lesz a Fényerő. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy állítsa be a fényerőt a képernyőn.

Sokan hiszik, hogy az akkumulátor százalékos jelző nagyon idegesítő funkció egy iPad. Szerencsére könnyen veszi le a képernyőn. Csak írja be az iPad beállításait, érintse meg az általános lehetőséget, majd válassza ki a használat. Itt tudod kikapcsolni. Ha bármilyen okból azt akarom, hogy tedd vissza, kövesse ugyanezeket a lépéseket.

Az új billentyűzet van tele funkciók, olyan sok, hogy néhány úgy tűnik, hogy rejtett. Az új aposztróf kulcs élj belül a virtuális billentyűzet a második képernyőn. Nyomja meg a “!” kulcs egy kicsit, hogy lehet megkerülni ezt a második oldal oldal azonnali aposztróf.

Valahogy az alkalmazások helyett megjelenítése mindenkinek az iPad kezdőképernyőn. Tartsa az ujját le az alkalmazást, amíg az ikon egy gyors remeg a mozgás. Ezután húzza az alkalmazást, majd engedje el a tetején, egy másik alkalmazás ikonjára. Ezután a program kéri, hogy hozzon létre egy mappát. Válogatás kapcsolódó alkalmazások mappákba így sokkal könnyebb, gyorsan megtalálni, amit keres, anélkül, hogy végtelen ellop.

Soha ne tárolja az iPad lemerült az akkumulátor. Tárolja a készüléket, hogy az akkumulátor teljesen lemerült lényegében ölni az akkumulátort, hogy a készülék használhatatlan, amíg az akkumulátor helyébe a következő szöveg lép. Tárolja a készüléket, legalább egy kis díjat, mindig győződjön meg arról, hogy töltse fel az akkumulátort, mielőtt teljesen lecsapolták.

Remélhetőleg jobb megértése, hogy hogyan lehetne jobban használni az iPad, hogy vigyázzon az üzleti, mind a szórakozás. Azt valószínűleg nem tudod, sok információ, amit olvastam ezt a cikket. Ez azt jelenti, hogy mindig van mit tanulni, így folyamatosan egyre több tudás, hogy hogyan kell kezelni a készülék.