Nagy Hímvessző

Nehézségei Vannak Az Alvással? Nézd, Ezek A Álmatlanság Megszüntetésére Tippek Ma!

Hogy az alvás, meg kell tanulni, mi kell ahhoz, hogy jól csináld. A legtöbb embernek fogalma sincs, hogy vannak ötletek, amely ott segít jobban aludni, de belebotlottam ez a cikk pedig arról, hogy megtanulják azokat a titkokat. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon.

Kérje meg a másik jelentős, a gyors masszázs, mielőtt ágyba. A masszázs segíthet a test pihenni elég, hogy az alvás valóban szüksége van. Nem kell, hogy egy teljes testmasszázs, nem kell hosszú. Rövid 2 perces nyak rub néha minden, ami szükséges.

Maradj távol a dohányzás, alkohol, sőt, a koffein. A koffein egy serkentőszer, szóval te vagy az ellenkezőjét, mint csillapítja az idegeket, ha használja. Alkohol, a cigaretta már bizonyított, hogy valóban rosszabbodnak a alszom, így az sem jó használni, ha maga szenved a rossz álmatlanság.

Próbáld mély, ritmikus légzés pattintsa ki lenne az álmatlanság. Feküdt az ágyban, csukott szemmel, egyszerűen levegőt a tanácskozás. Ez a gyakorlat segít ellazulni, segít elterelni a figyelmet az ár, amit fizetni holnap nem kap elég aludni. Számlálni, a levegőt is, hogy álmos gyorsabb.

Nem más dolgok az ágyban, más, mint aludni. Ez azt jelenti, hogy nem a televízió-nézés, olvasás, vagy bármilyen nehézség, lefekvés előtt. Ezeket serkentik az agyban, valamint, hogy a kiváltó álmatlanság. Mikor alszik ez az egyetlen funkciója az ágyban, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a pihenésre van szükséged.

Nem iszom alkoholt, az esti órákban. Bár úgy tűnhet, mint egy pohár bor segít pihenni, tanulmányok azt mutatják, hogy az alkohol valójában felborítja az alvás. Tény, hogy ettől nem esik be az állam a mélyebb alvást. Dohány ugyanúgy működik, tehát a legjobb, ha távol is.

Ha nehezen alszik el rendszeresen, próbálja meg, hogy növeljék a melatonin szintje. Meggy leve megállapították, hogy magas a melatonin. Ez megtalálható természetes vagy egészségügyi élelmiszer-áruházak. Egy kis összeget egy fél órával lefekvés előtt valóban segít elaludni, majd elalszik.

Ha ébresztik fel a hangokat, lehet, hogy nem is tudom, hogy ez történik. Lehet, hogy ők olyan gyorsan, hogy ébredni, hogy semmit sem hallottam, így nem tudom, miért ébredtem fel. Fontoljuk meg, a jegyző a szobában, hátha ez lehet a probléma.

Használja az ágyban alszik, de mást nem nagyon. Ha ön kap a szokása, tévét néz vagy olvas az ágyban, például az agy nem társítja az ön ágyában alszik. Ez megnehezíti, hogy a szél le esténként, esetleg súlyosbíthatja a álmatlanság.

A testmozgás segít jobban aludni, de győződjön meg róla, hogy az idő kora este. A legjobb, hogy ideje, hogy a gyakorlat a reggel. Nem kell az anyagcserét, hogy a start pörög fel, mielőtt elmész aludni. A szervezetnek szüksége van, hogy a szél le természetes módon.

Nem éri el a bort, vagy sört, mielőtt ágyba. Észrevehetjük, hogy segít, hogy álmos, de az alvás, hogy a következő néhány italt, általában töredezett, nem üdítő. Abba az ivást, legalább 4 órával lefekvés előtt, hogy megakadályozza problémák alvás okozta az alkohol.

Egy természetes jogorvoslatokról, nagyon népszerű álmatlanok. Például, lehet, hogy megpróbál egy gyógytea célja, hogy segítsen neked pihenni, aludni. Van jó néhány kiegészítők, amelyek természetes, mint a melatonin, hogy az emberek esküsznek. Nem kell orvos írja fel ezeket, ők pedig nagyon olcsó. Mire vársz?

Ezekkel a nagy technikák kéznél van, nem kell semmit csinálni, de sikerül. Használata minden, tudom, hogy egy jó alvás karnyújtásnyira van. Egyből azt, hogy lehet jól aludni, amilyen gyorsan csak lehetséges, köszönhetően ezt a cikket.