Nagy Pénisszel Született

Marketing a Közösségi Médián Keresztül érheti el A Céljait

Ha már egy kis időt töltött az interneten az elmúlt néhány évben, akkor tudod, hogy a szociális média, az új kávéház. Van, ahol az emberek szocializálódnak a barátok tanulni arról, hogy mi folyik a világban. Lehet készpénzt ez a marketing az üzleti keresztül ezeken a fórumokon. Ez a cikk megmutatja, hogyan.

Tanuld meg használni a YouTube-on. Tegye videók kapcsolatban, hogy a vállalkozás ezen az oldalon. Ez lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy nagyobb, testreszabás, az ügyfelek ahogy hallom a hangját, látom az arcod. Ha van egy Twitter fiókot, akkor küldje el a linkeket, hogy az új tartalom, növeli a YouTube-on a forgalom.

Létrehozni a közösségi média marketing anyagok, hogy észrevegyenek, megtanulják, hogyan kell írni, figyelmet megragadó címlapra. Nem számít, mennyire jó a termékek vagy darab, kivéve, ha a főcím elég jó, hogy felhívja az olvasó. Facebook rajongók futást több hozzászólás belül a takarmány. Hogyan tiéd kiemelkedik érdemes közelebbről?

Egy felfedi lap a Facebook oldalon: csak a barátok vagy a követői lesz képes látni. Ösztönözni az embereket, hogy “tetszik” az oldal így férhet, hogy ez az egyedi tartalmakat. Lehet például felfedi egy egyedülálló kupon kódot, hogy a Facebook felhasználók, akik “tetszett” az oldal.

Ha van egy blog, amely frissíti rendszeresen, tényleg lehet beállítani úgy, hogy a hozzászólások automatikusan tweetelte a Twitteren. Azt is link minőségi blogbejegyzések más bloggerek, amely megegyezik a téma a takarmány. Lehet, hogy élvezze a nyilvánosságot, a követői biztos, hogy mint a csillag tartalmat nyújtani.

Hozzáadás a megfelelő címkéket a Youtube-videókat. Ők nagyobb valószínűséggel, hogy jöjjön fel a keresések kapcsolódnak a termékekhez. Használhatod kulcsszó eszközök, hogy megtudja, melyik kulcsszavak népszerű a célközönség. Ne feledje, hogy a közönség nagyobb valószínűséggel megosztani valamit, ha megtalálják releváns, hogy mit keresnek.

Győződjön meg róla, hogy a profil nyilvános. A LinkedIn, Facebook mindketten adatvédelmi beállítások testreszabása: ne feledje, hogy létre ezeket a profilokat, hogy reklámozzák a termékeiket, hogy szeretnéd a lehető legtöbb embert látni az oldalt. Akkor blokkolja az egyes felhasználók számára, ha vannak kérdések.

Social network marketing viszonylag új. Meg kell próbálnia, kiküldetés más olyan tartalmat, illetve az azt követő új trendek. Kövesse nyomon az érdekelt, hogy a közönség úgy tűnik, ne technikák alkalmazásával, hogy nem jól működik. Ön képes lesz arra, hogy dolgozzon sikeres stratégiák révén a folyamat, próbálgatással.

Meg lehet mérni a sikert a közösségi média marketing által a hangulat, a hozzászólások száma megjelenik a hozzászólás. Meg kell figyelni, hogy a megjegyzéseket, mert a követői fog mondani, ha a kiküldetés a releváns információkat. Ha ezek többnyire pozitív, akkor csak folytasd a jó munkát. Ha negatív, próbáld csípés a hozzászólások egy több pozitív gondolat.

Találja ki, hogy ki beszél arról, hogy a termék vagy a márka a szociális hálózatok köszönhetően eszközök, mint a Szociális Említést. Ez a program megkeresi a frissítéseket, hogy mutassa meg, hogy az emberek mit mondanak a márka. Meg kell jegyeznünk, több kamatot az egyik oldalon, mint a másik, valamint a get genuine vélemények arról, hogy a termékeket.

Amikor arról döntenek, hogyan kell végrehajtani, hogy a közösségi média marketing stratégiák, fontos figyelembe venni, hogy a természet, a termékek, szolgáltatások. Például, ha a vásárló a termékeket valami, hogy a legtöbb a vásárlók inkább titokban tartani, akkor ne tegye Facebook-like gomb mellett a buy gomb! Végül, valaki majd kattintson véletlenül aztán megharagudott a te dolgod.

A közösségi média marketing bárki válhat egy szakértő. De, hogy ezt meg kell, hogy dolgozzon bizonyos tulajdonságait. Először is, tudnod kell, hogy a piaci rést, kívül-belül. Is, akkor kell, hogy legyen, aki a szókimondó is, ha a megjegyzések, illetve hozzászólások némileg ellentmondásos. Szóval, ha tudja, hogy mondja el a véleményét szabadon a nyilvános hajlandó kutatás a kiválasztott niche, akkor lesz egy szakértő pedig sikerül a közösségi média marketing.

Ha a Facebook a marketing kell, győződjön meg róla, hogy megértette a különbség a között, hogy egy profil oldal egy rajongói oldal. A profil oldalon a személyes használatra, rajongói oldalak, cégek számára. Ha nem tartja be ezeket a szabályokat, akkor kockáztatják az esélye, Facebook leáll a társaság oldal.

Fut egy verseny vagy nyereményjáték a szociális média oldalon, hogy az emberek élvezik, sem a kényelem, a számítógép széket, vagy ellátogat a brick-and-mortar helyeken. Használja a termékeket, mint a díjat a győztes a verseny. A vásárlók majd a rajongók élvezni fogja ezt pedig ez egy jó alkalom, hogy a piacon a termékek.

Legyen egyszerű a látogatók, hogy kövesse a blog. Ne tegye a feliratkozás gombra, egy hely, hogy az emberek nehezen lehet találni. Tedd egy hely, ahol az emberek könnyen megtalálja majd regisztrálni. Tartsd észben, hogy az emberek még mindig van Internet, hogy lassú, így ha a feliratkozás gomb terhelés első ajánlott.

Frissítés a blog bejegyzések gyakori rendszerességgel. Tartsa a beállított ütemezés hogy ellenőrizze, hogy a tartalom friss Által rendszeresen frissítjük a tartalmat, az emberek folyamatosan jön vissza. Győződjön meg róla, hogy a beállított emlékeztető magadnak, hogy hozzon létre új hozzászólás.

Még akkor is, ha azzal töltötted, hogy egy nagy idő, a szociális hálózati oldalak, lehet, hogy nem, fogalma sincs, hol kezdjem, amikor használja őket, a marketing. Ha használja az ötletek, hogy kerültek ide, akkor van egy jó futó indul a folyamat.