Nemiszerv Plasztika

Biztos, Hogy Bölcs Automatikus Javítás Döntések

Kell jármű javítás, de kerülöd a gond? Egyre jobb munkát végzett az autó, fárasztó, még mielőtt egy szerelőt. Nehéz eldönteni, hogy a megfelelő hely a kocsiban, vagy ha a javítás magad. Egy kis időt, hogy olvassa el a tippeket előre, hogy megtanulják, mit lehet tenni a járművet.

Ne szedje az autó az első szerelő megtalálja. Kell egy kis kutatást, hogy találni egy megbízható szerelő, tisztességes áron. Kérd meg a barátaidat, a családnak, a mechanika is lett volna, hogy a múltban, ellenőrizze az Interneten, hogy megtalálják vélemények írásos más felhasználók által.

Ha csak egy becsült költsége az automatikus javítás, kérdezze meg a szakembert, hogyan fogják kiszámítani a költségeket. Vannak olyan boltok, amelyek felelős az átalány alkatrészek, munkájával, de a többiek próbálják számolhat fel díjat minden órát töltenek rögzítése az autó.

Kérdezzen meg egy szakembert, ha A. S. E. hiteles, mielőtt beleegyezik, hogy velük a munka a jármű. Ha ez megvan, tanúsítási, ez azt jelenti, hogy eltelt egy írásbeli tesztet dolgoztak az iparban, legalább 2 év. Tudni fogja, hogy egyre valaki képzett kiválasztásával valaki.

Mielőtt letenné az autóját le a javítást, távolítsa el értéktárgyakat. Ezeket a tételeket is el kell távolítani egyébként, de nem vállal felelősséget az elveszett vagy hiányzó tárgyak. Minden elem, a csomagtartóban is.

Ne félj attól, hogy annyi kérdéseket, amennyire szüksége van. Ez az autó, de tudnod kell, hogy miért fontos, hogy rögzítse egy adott elemet, azonnal. Ha nem érzi jeleztük, vagy nem kap egyenes választ, egy második véleményt, mielőtt aláírja a munka.

Távolítsa el a felesleges kulcstartók. A gyújtást, a kocsi nem arra, hogy tartsa a súlyát, még ha nem tartja nehéznek. Ha a kulcs kezdődik, ragasztás, meg kell, hogy új részei már nem használja ezt a kis troll fejét kulcstartó!

Ha lesz gáz, ellenőrizd a nyomást a gumikat. Nézd meg őket, biztos, hogy nem kell semmit beágyazott őket. Bármilyen probléma rögzíteni kell, azonnal. Nem kell kockázatot vezetés, mint a kevésbé tökéletes gumik.

Vigyázz a figyelmeztető jelek a szerelő. Van néhány jel, ha beszélsz velük a kocsi. Ha megpróbálnak igazán gyorsan beszélt arról, hogy a szükséges javításokat, nem nézek a szemedbe, amikor beszél hozzád, vagy megpróbálja lerázni, meg kell találni egy másik szerelő. Lehet, hogy titkol valamit, vagy lehet, hogy csak a pénz érdekli.

Ha a javítás a jármű otthon biztos benne, hogy mindent, hogy vegye le a járművet egy helyen. Az egyik legnagyobb probléma, hogy az emberek befut az elveszítenek egy része a saját autót, nem lehet mindent újra együtt. Ne hagyd, hogy veled is ez történjen.

Legyen óvatos a műhely van, hogy megpróbál nyomást gyakorolni rád, egyre javításokat elvégezni. Lehet, hogy menjen be egy boltba, a szerelő azt mondja, hogy vannak más problémák is. Az rendben van, ha egy szerelő tájékoztatja az esetleges munkát, amit lehet, meg kell tenni, de ha meg is próbálják, hogy kapcsolja be a követelmény, inkább, mint egy lehetőség, itt az ideje, hogy talál egy új szerelő.

Soha nem érzem, hogy mennem kell a kereskedő számára valamilyen automatikus javítás vagy karbantartás. Tény, hogy a kereskedő lehet, hogy meglehetősen drága ahhoz képest, hogy egy “független” (még mindig minőségű) helyi szerelőműhely. A leckét arról, hogy hol van véve, akkor a legjobb döntést magadnak.

Ha a munka egy autószerelő műhelyben mindig meg kell kérni őket, hogy az ön számára a részeket, amelyek helyébe a járművet. Ez azért fontos, mert egy kis boltok azt állítják, hogy a fix dolgokat, hogy nem, de ha a régi részek a kezét, pontosan tudod, hogy mit eltávolították.

Mindig kérje a részletes számlát a javításokat elvégezni, hogy a jármű. A bill egy szerelő kérdéseket feltenni, ha nem érted, az a fajta munka, ami történt az autó. Kérdezd meg, hogy mennyi időt töltöttek el minden tételt, majd győződjön meg róla, ez azt jelenti, hogy mi volt a számlázás a munkaerő -.

Kérheti, hogy az üzlet az automatikus javítás kizárólag eredeti berendezés gyártó, vagy O. E. M., alkatrészek. A további költségek képest generikus alkatrészek megéri a befektetés hosszú távon. Számíthat az optimális teljesítmény, valamint a megnövekedett jármű hosszú élettartam, amikor úgy dönt, alkatrészek kifejezetten az autó, mint inkább általános.

Megfelelően megőrizni a jármű, ha tudod, hogy nem lesz a vezetés, hogy egy hosszabb ideig. Ez magában foglalja megtölteni a tankot, hogy megakadályozzák a nem kívánt páralecsapódás, gyantázás, a szervezet, valamint a windows, illetve kikapcsolása a kéziféket. Ez tartja a különböző komponensek a lehető legjobb állapotban, amíg vissza nem vezet.

Ne hanyagolja el a kereket-a – splash-őrök. Vizsgálja meg őket rendszeresen, majd cserélje ki őket, ha lesz laza vagy szakadt. A splash-őrség védelme egy nagyon fontos részei a por, a jég, a törmelék. Ha gyakran vezetni a sáros utakon, telepíteni néhány további sárfogó a jármű vizsgálja meg a splash-õröket.

A zavartság, rossz közérzet, az autó javítás lehet hagyni akartam, hogy megvásárol egy új jármű. Az idő, hogy használja a javaslatokat, ötleteket ebben a darabban. Meg fogja találni, hogy a javítást az autó nem olyan nehéz szembenézni. Tartsa a járművet tovább élvezheti, több, ezen keresztül értékes tanácsot.