Nők Véleménye A Méretről

Személyes Pénzügyi Stratégiákat Kell Alkalmazni Ma!

Szinte egészen biztos, hogy biztonságos, szilárd jövőt a család. Biztosítása erős személyes pénzügyi opciók lehetőséget, majd a karbantartás megadja a pénzügyi gerincét, majd a biztonság, hogy megvédje az eszközök hosszú távú. Az alábbiakban találsz egy vázlatot néhány általános, de nem kevésbé fontos információ a személyes pénzügyek.

Használatakor egy ATM utazás közben, győződjön meg arról, hogy a bank maga is meg van nyitva. Atm-ek egy bosszantó tendencia, hogy enni kártyák. Ha a kártya ettem olyan bank, amely több száz km haza, ez lehet egy nagyobb kellemetlenséget. Ha a bank nyitott, akkor nagyobb valószínűséggel lesz képes letölteni a kártya.

Azoknak a magánszemélyeknek, hogy a hitelkártya-tartozás, a legjobb áron a pénzt az lenne, hogy minimalizálja, vagy fizeti ki a hitelkártya egyenlegét. Általában, hitelkártya-tartozás, a legdrágább tartozás bármely háztartás, néhány kamatlábak, amelyek meghaladják a 20% – ot. Indítsa el a hitelkártyámat, hogy a díjak a legtöbb kamatot fizetni előbb le, majd állítsa be a cél, hogy fizeti ki adósságát.

Ha figyelembe költségek a ellenőrizze, főkönyv, mindig szedd össze a számokat, hogy a következő dollár. Ha befizetni, kerek. Ily módon épít egy kis padding be a folyószámla, hogy segítsen elkerülni a folyószámlahitel. Amikor a “pártkassza” épített fel ahhoz, hogy segít, hogy megszüntesse a havi díjak, továbbra is levonása őket. Lesznek félre a folyószámla majd hozzá, hogy a megtakarítás.

Fájl fontos pénzügyi dokumentumok hol lehet megtalálni, őket gyorsan, ha szükséges. Ez magában foglalja a kölcsön, jelzálog dokumentumok, adóbevallás, biztosítások, banki kimutatások. Ez elég stresszes, hogy hirtelen kell egy ilyen dokumentumokat anélkül, hogy a hozzáadott szorongás, hogy nem tudta, hol keresse. A biztonság kedvéért, másolatot a fontos papírokat egy másik helyre, például egy széfben.

Ha szeretné, hogy gyermeke van, egy jól értem, a pénz értéke, valamint az adatok kezelése a pénzügyek, a start őket juttatás korán. Miután egy gyermek keresni a támogatás révén a házimunkát egy jó módja annak, hogy segítse őket tanulni, hogy a kemény munka kifizetődő.

A mobiltelefon ráfordítás, ami változhat, attól függően, hogy a frekvenciát használja. Ha vannak alkalmazások vagy programok, amelyek nem használja a telefont, vágják ki ezeket azonnal. A kifizetések a szolgáltatások, amelyek nem élnek, meg kell szüntetni a lehető leghamarabb, hogy a kiadások csökkentésére.

Megtakarítás közművek a ház körül nagyon fontos, ha a projekt több, mint az év folyamán. Összegét a fürdők, hogy vegye majd be a zuhany helyett. Ez segít megőrizni a víz mennyisége, hogy használja, miközben még mindig a munka.

Győződjön meg róla, hogy megfelelően körülnézni jobb finanszírozás. Ha foglalkozó ügyintézők e-mail őket helyezésekért, majd próbálj meg minél több a válaszokat írásban, mint te, mint a hitel tisztek gyakran változnak pénzügyi szempontból is foglalkozik, minden alkalommal, hogy többet fizetni, mint amennyit kell.

Ellenőrzése révén a finanszírozás, akkor képes lesz arra, hogy megfelelő karbantartás bármely tulajdonsága, hogy saját. Kövesse nyomon a pénzt költeni a pénzt hoz, felülvizsgálat, hogy a tulajdon teljesít, minden hónapban. Meg kellett volna használni egy ingatlan költségvetés, így lehet hasonlítani a tényleges bevételeket, a költségeket, hogy az előrejelzések.

Tedd időzítő az elektromos világítás. Hihetetlen, hogy mennyi elmegy egy vagy két felesleges fény égett a ház növeli az elektromos számlát idővel. A gyermekek, különösen a problémák megjegyezni, hogy kapcsolja ki a fényeket. A szobák, mint a fürdőszoba, ahol töltött idő van minimális, időzítő igazán kifizetődő.

Egy nagy personal finance tipp, amely segít pénzt megtakarítani, hogy a fel nem használt ruhát, hogy egy szállítmány üzlet. Ha bármilyen ruhát, hogy csak ül a szekrényben, lehet, hogy egy kis pénzt azzal, hogy eladják őket, hogy egy szállítmány üzlet.

Úgy dolgozik egy pénzügyi szakember, ha azt akarod, hogy igazán veszi a gyeplőt a pénzügyi helyzet. Egy pénzügyi szakmai jöhet keresztül egy-egy megbeszélés, vagy akár azzal, hogy egy osztály. Az információ ön számára lehetővé teszi, hogy az adósság ellenőrzés alatt. Azt is megtanulják, értékes tippek a befektetés, megtakarítás a jövőben.

Próbálja meg elkerülni használata a hitelkártyát, amennyire csak lehetséges. Ön képes lesz arra, hogy folyton egy jobb, ha figyelembe veszik a pénzt, hogy a kiadások, ha költenek pénzt. Ez nem csak, hogy könnyebb nyomon követni a dolgokat, de segít elkerülni a kamatot fizetnek a dolgokat, hogy kapni.

Igazán kihasználni egy sürgősségi alap, tartsd közel, de nem túl közel. Három-hat hónap fizetni kell ülni egy fiókot valahol, hogy egy váratlan kiadás nem a világ vége. Meg kell jegyezni azonban, pénz, könnyen hozzáférhető, kamatozó számlán, de nem az elsődleges folyószámla, ahol meg lehet ölni a betéti kártya egy nap alatt.

A végén meg kell, hogy győződjön meg róla, hogy gondosan értékelt az ön igényeinek, valamint üzemi árrés. Személyes pénzügyi döntések komoly is, hogy hatása több, mint a rövid távú célok. Ha egy kombináció, a tippek, tanácsadás ebben a cikkben lesz erősebb alapokra, amelyek a személyes pénzügyi döntéseket.