Penirium Ára

Az Alapokat, Hogyan Kell Fenntartani Az Egészséges Memória!

Emlékezés a dolgokat, ahogy régen is mindig kihívás. Olyan, mint bármi más, fenntartása jó memória csak akkor lehetséges, ha alkalmazza a megfelelő technikák, valamint a megfelelő kutatás. Ez a cikk tartalmaz néhány javaslatot, hogyan lehetne javítani, fenntartani a memória az elkövetkező években.

Javítja a memóriát, győződjön meg arról, hogy koncentrálj, amit tanul. Zavaró tényezők, mint például a televízió vagy a hangos zene, lehet, hogy nehéz megjegyezni a tárgyhoz. Aktívan részt vett az információkat, így nagyobb a valószínűsége, hogy emlékszik, pedig benne marad hosszabb ideig.

Gyakorolja az agyad. Használja a memória, illetve egyéb gondolatébresztő funkciók az agy naponta, segít megőrizni az eszed meg a memória éles. Tedd, rejtvények, vezetni egy másik módja annak, hogy munka, meg memorizálni valamit, minden nap. Látni fogja, egy javítása gyorsan, de kevésbé csökken, mint az idő telik.

Az egyik legjobb módja annak, hogy mentse az új információk a memória, hogy mondjam, hogy valami mást, ami már ismerős. Ami egy logikai kapcsolat az új információt valami mást, hogy már tudja, növeli az esélyét, hogy képes sikeresen emlékszem, hogy ez az információ később. A kapcsolat létrehozása funkciók, mint a ravaszt emlékszem, az új információk.

Hogy emlékszik a dolgokra, mint kikapcsolása a víz, hely, néhány tárgy, ami emlékeztetni fogja az a hely, ahol valószínűleg út felett! Ha maradt a locsolót, a fél óra, amíg bent enni, tedd a kerti kesztyű, a konyhában mosogató vagy más valószínűtlen helyen. Ez emlékezteti arra, hogy kapcsolja ki a víz!

Próbálja meg növelni a mennyiségű halolaj be a diétát. Ha úgy találja, a memória már nem a régi, hogy lehet, hogy nem kap elég Omega-3 zsírsavak a diéta. Próbáld ki a tablettát.

Naplót vagy a naptár a találkozókat. Ez rendkívül hasznos megjegyezni, fontos dátumok vagy események. Megfelel ez folyamatosan ugyanazon a helyen. Meg kell nézni minden nap frissíteni, illetve győződjön meg róla, hogy semmit nem felejtett el.

Takarmány az agyad. Csak úgy, mint a test, az agy szüksége van az üzemanyag. Egy egészséges diéta, beleértve a zöldségek, gyümölcsök, rengeteg a teljes kiőrlésű gabonák, segíthet, hogy növeljék a memória. Emellett megpróbálja korlátozni a telített zsírt a diéta. Telített zsírsavak gátolják koncentráció, memória. Alkoholt mértékkel is segíthet, a memória vagy a kognitív képességek. Egy pohár vörös bort, egy nap az ideális megoldás.

Amikor megpróbál elkövetni egy hosszú listát az információ, hogy a memória, akkor általában jobb, hogy gondoskodjon az információk darabokat, vagy kisebb egységekben, illetve a kategóriák segítenek az információk könnyebb megjegyezni. Például, könnyebb megjegyezni egy telefonszám, mint a három egység három, három, négy szám helyett egy hosszú karakterlánc, tíz számok. Ugyanaz a taktika működik, ha megjegyezni, társadalombiztosítási számok, valamint számítógépes jelszavak.

Ha nehezen jutnak eszembe a dolgok, lehet, hogy akarjuk, hogy az információ egy képet. Például, mondd, akarsz emlékezni, ahol egy bizonyos áruház, valamint egy nagy tölgyfa előttem, mondd meg a fejében, hogy nem hiszem, hogy a tölgyfa.

Másokat, mit tud. Megosztás mit tudod, tényleg segít a memória. Még akkor is, ha nem vagy szakértő a témában, magyarázza el, amit tud, hogy egy barát vagy családtag. Egy kombináció, magyaráztam, majd ismételje meg az információt, hangosan segít emlékezni később.

Ha tanul új információ, próbálja meg átállítani a rutin egy kicsit. A végtelenségig ismétli ugyanazt a fajta tanulást lehet unalmas. Előfordulhat, hogy egy idő után már nem megőrzi az információt. Így kapcsolja össze a rutin. Válassz egy új idő, valamint egy új hely tanulni. Az újdonság a változás segít emlékezni.

Van problémák emlékezés népek neveit? Egy remek trükk, hogy használni, hogy csatlakoztassa az a személy, akivel csak találkozott valaki más, azonos vagy hasonló a neve. Ha szükséges, hiszem, hogy egy híresség vagy magas rangú személy, ugyanaz a neve. Amikor egy kapcsolat, egy ismerős nevét, majd új arcát, könnyebben emlékszem a nevére által összekapcsolni a kettőt.

Mivel ez a cikk kijelentette, memória van valami, ami nagyon nehéz fenntartani, különösen, ahogy öregszünk. Azonban memória karbantartás, javítása sokkal könnyebb számára, akik magukat művelt hallgattam a megfelelő tanácsot memória. Használd a cikk tanácsát meg az utat, hogy jobb a memóriája.