Penirium Használata

Tippek, Hogy végigvezeti Önt A Főiskolai Évek

Fontolgatja, hogy egyetemre megyek? Ha így van, akkor nem csak, hogy egy kendőt határozat. Ezt a döntést igényel sok elmélkedés a végén, valamint egy általános tudás a főiskolán. Folytatódik olvasó, hogy tanulni néhány kiváló tudás néhány dolog, amit tudnod kell arról, hogy a főiskola előtt a döntést.

Amikor egyetemre, hozd magaddal, sampon, kondicionáló, szappan stb. Ezek a szükségletek, hogy lesz szükség minden nap. Meg kell vásárolni, sok a lényeges.

Amikor próbál válasszon egy iskola, hogy szeretne részt venni mérlegelje, mind az előnyök, hátrányok, az iskola képest, amit az őrnagy lesz. Megtalálja sok felsorolja, hogy mondjam el, mi az osztály az iskolában érdekli soraiban.

Győződjön meg arról, hogy az idő, mind a társasági élet, oktatók. Néhány diák tölteni minden alkalommal a kollégiumi szobájában tanul, amely nyomasztó, magányos, míg mások olyan szociális hogy a tanfolyam szenved. Menjen ki a szobából szórakozni, legalább egyszer egy héten szánni legalább egy órát, egy éjszakát, hogy a tanulás az egyes osztályok, hogy segítsen önnek kiegyensúlyozott.

Ha kell bankszámlát nyitni egy bankban, hogy is van ágak otthon a városban. Így könnyebb lesz a szüleid, hogy a pénz a számlájára, valamint elérhető lesz azonnal, ahelyett, hogy csak 3-5 munkanap.

Egy hitelkártya gyakran szükséges, különösen, ha megy az iskolába, messze az otthonától. Azonban légy okos döntés. A kutatás az opciók lehetőséget, majd válasszunk egy kártyát, ami alacsony kamatláb. Is, győződjön meg arról, hogy nincsenek egynyári díjak, valamint nem lehet a kísértés nagy hitelkeret. Ezek csak a katasztrófa receptje.

Ha küzd, az osztályok, kérdezd meg a professzor, ha van olyan korrepetálás lehetőségek állnak rendelkezésre. Besorozzák a segítségével egy tanár, az általában képes gólt jobb tesztek, megtanulják az információk jobb egy több lekerekített megérteni a tananyagot. Ha egy tanár nem áll rendelkezésre, forduljon a kampuszra. Sok tanulmány csoportok rendelkezésre álló diák led.

Nem több, mint egy írás során félévenként. Bár lehet, hogy csak a teljes 3 esszék a tanfolyam, gyakran sok kötelező olvasmány. Azt akarom, hogy legyen elég időm, hogy teljes az olvasmányok minden osztály, ami nehéz lesz, több mint 1-írás során.

A nap a vizsga, mennem a mosdóba idő előtt. Ez úgy hangzik, magától értetődő, de annyi dolog, hogy emlékezzen a teszt napján, hogy könnyű elfelejteni. Ha tesztelni akarod, hogy megszüntesse az olyan sok a zavaró tényező, mint te, illetve a húgyhólyag lehet egy nagy elterelés.

Egy jó tipp, ami segít a tanulás, hogy használja a flash kártyákat. Lehet, hogy a hang fiatalkorú de a flash kártyák nagyon nagy különbség, ha tanul egy brutális teszt vagy vizsga. Minél több van a tanulás arsenal, annál jobb.

Felfrissíteni tanulmány technikák, mielőtt iskolába. Nem akarom vesztegetni az időt, a tanulás, hogyan kell tanulni, ha akar tanulni. Csak nehezebbé teszi az ön számára, hogy megőrzi az információt, hogy meg kell tanulni az osztályok.

Közben az első pár évben a főiskolán, fedezze fel az oktatási lehetőségeket. Ez az az idő, amikor kiderül, hogy mi tényleg érdekli a tanulás. Ha próbálja ki a különböző típusú osztályok, lehet, hogy fedezze fel a téma, hogy tényleg olyan, mint az őrnagy. Nyitott szemmel, ne korlátozd magad.

Előtt osztályok elején, e-mailben a professzor, hogy megtudja, melyik tankönyvek szüksége lesz az osztály. Ha tudod, mire van szükséged, a bérleti díj a tankönyvek helyett a beszerzési őket. Ez egy újabb, de a népszerű opció, amely lehetővé teszi, hogy a kölcsön tankönyvek egy félévben egy sokkal kisebb díjat, mint amennyibe a vásárlás őket.

Kerülje a vágyat, hogy sokat eszik, ha él a kollégium. A legtöbb iskolák kínálnak fel egy svédasztalos kiválasztása sokféle választás lehet csábító, de túlevés vezethet egészségügyi problémák, valamint a szükséges energiát összpontosítani a tanulásra.

Kihasználják a karrier tanácsadók az egyetemen. A karrier-tanácsadók végigvezeti önt a megállapítás a karrier, amely a leginkább alkalmas a személyiség, erősségeit. Tudnak segíteni egy személyes értékelése a készségek, preferenciák, segít felfedezni a karrier álmaidat.

Mint azt már bizonyára látták a fenti cikkben, hogy a választás, hogy részt vegyen az egyetem nem könnyű. Vannak sok különböző tényező, amit figyelembe kell venni. Mi a jobb, egy ember lehet, hogy nem igaz a másik. Van, hogy a választás az ön számára. A tanácsot fenti tud segíteni, hogy ezt a döntést, de végül is, ez a te döntésed.