Penirium Vásárlás

Megtudja, Ha Törte Fel Minden törzsutas Mérföld, Mielőtt A repülőjegy-Foglalást

Utazás közben lehet üdítő, ez is vezethet a stressz. Szerencsére ez a cikk segíthet biztosítja, az utazás élvezetes. Ezek a tippek segítenek, jó szórakozást utazás közben.

Utazás közben, ha van, hogy egy nyilvános számítógépet bármi, akár csak azért, hogy ellenőrizze az e-mail, Facebook, vagy a bank fiókot, győződjön meg róla, hogy jelentkezzen ki! Nem csak zárja be a böngészőt, mint te, lehet, hogy a személyi számítógép, győződjön meg róla, hogy kattintson a kijelentkezés gombra. Ez megakadályozza, hogy bárki más is hozzáférjen az adatokhoz.

A légi közlekedés igényel egy kis tervezés. A legtöbb nagy repülőtereken található elfoglalt városok, így a vezetés, hogy egy repülőtér, egy nagyon hosszú idő időszakokban a nagy forgalom. Csomagolj össze jó előre. Nem halogat, felkészülés a repülésre. Hiányzik a repülés az egyik legrosszabb dolog, ami történhet.

Ha marad egy alacsonyabb költségű, vagy nem-név, hotel, utazás közben, soha ne tegye a táskáját az ágyra. Győződjön meg róla, hogy nézd meg a lapot, s terjed a hibákat. Ha kell venni a ruhát ki a csomagot, tedd ki a szekrényből, ahelyett, hogy a szekrény vagy rá, a bútorok. A poloskák nagy probléma az Észak-Amerikai szálloda.

Ne park az autó a reptéren. Parkoló díjak is meredek, majd elhagyta a kocsit a parkolóban hosszabb ideig, lehet, hogy néhány embernek nem tetszik. Egy barát vagy családtag, kiteszlek a reptérre. Alternatív megoldásként használhatja a repülőtéri transzfer szolgáltatást.

Viselj egyszerű slip-on cipő a repülő. Lehet, hogy vedd le a cipőd alatt a biztonsági ellenőrzést. A kényelem nagyon fontos. Nem kell különösen támogató cipő, mint akkor tölti a legtöbb időt ülve. Szandált viselt, mint a flip-flop vagy a Krokodilok egy nagyszerű módja annak, hogy kényelmesen a repülés.

Egy fotó lapja szeretett kitömött állat, Ha utazik a gyerekekkel, hogy nagy emlékek, egy fantasztikus emlék azáltal, hogy a képeket a gyermek, illetve a kitömött állat mókázni a túra során. Otthon, akkor összegyűjti a képek egyikénél egy fotó kaland könyvet, hogy emlékszem az útra.

Ha valaha is utazott a fiatal gyermekek már kétségtelen volt, kérte, túl sokszor, hogy milyen messze van. Így a megoldása az, hogy minden gyermek egy térkép, tanítani őket, hogyan kell olvasni. Ők akkor fogadható el, majd tanítani őket egy készség, hogy ezek használata az egész életüket!

Az élelmiszerek ára repülőterek, valamint a repülőgépek közismerten drága, egészségtelen, gyenge minőségűek. Ha van egy kis időm, hozz egy kis ennivalót, a reptéren vagy a repülőgép, amikor utazik. A legtöbb italok nem engedik át a biztonsági ellenőrzésen, de a legtöbb étel.

Elkerülni, hogy megfázik, vagy ami még rosszabb, a gépen szappannal. Egy repülőgép, egy zárt térben, ahol nagyszámú ember zárt hosszabb ideig. Hogy még rosszabb legyen, a levegő, a kabin belsejében van kering, terjed a baktériumok utas utas. Hogy elkerüljék a elkapni valamit, hogy próbáld meg, hogy ne érintse a szemét, orrát, száját. Ha kell, karcolás, hogy viszket, mossa meg a kezét, majd alkalmazni kézfertőtlenítő.

Ne hagyd, hogy minden downfalls, ami történhet az utazás megakadályozni, hogy jól érzed magad távol. Emlékszem, hogy ezek a tippek, hogy minél több, az utazás. Tervezze meg utazását, a bizalom, így nem hangsúlyozza során a tapasztalat.