Pénisz Növelő

Olvassa el Ezt a Cikket, Hogy Mindent megtudni a Tanulás Gitár

Úgy gondolja magát, hogy egy zenész? Szeretnéd megtanulni hogyan kell játszani a gitáron? Ez a cikk az információk, segítség az induláshoz játszik gitáron. Annak érdekében, hogy többet, csak olvass tovább méghozzá nagy.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, mikor megtanulni gitározni is gyakorolni. Bár ez úgy hangzik, nyilvánvaló, sokan figyelmen kívül. Próbálja meg, hogy a gyakorlatban a gitár egy kicsit minden nap. Meg kell lőni a 20, 30 perc, minden egyes alkalommal. Végül, meg kell látni a készségek javítása.

Nem könnyű megtanulni gitározni. Ezért nagyon fontos, hogy maradj motivált. Az egyik módja annak, hogy maradj motivált van azáltal, hogy a rövid távú célok, amelyek nem fog sokáig tartani elérni. Találni egy gitár haver, akivel gyakorlatban is egy jó motivációs eszköz. Maradsz motivált a kulcs, hogy nem adom fel.

Megtalálják a módját, hogy motivált maradjon. Adj magadnak egy álom, a jövő gitározni, de azt is vállalják, hogy néhány rövidebb célokat lehet elérni. Keress valaki mást, aki érdeklődik a tanulás, s a kettő a gyakorlatban együtt. Ha van ragadva a napi gyakorlat ütemezése egy héten, adj magadnak egy jutalom. Semmi értékes vagy méltó könnyen szert!

Realistának kell magad. A haladás lassú, ezért nem bízza el magát. Próbálj meg nem túl sok elvárás. Ez lehet, hogy csak gátolják meg, mert hogy abba teljesen. Mindent lassan, nagyon sokat gyakorolni. Csak arra emlékszem, az alapok elsajátítása egy jelentős mennyiségű időt.

Próbáld hozzátéve, változatos a gitár gyakorlat. Amikor a gyakorlatban ugyanazt a dolgot újra meg újra, hogy unalmas tud lenni. Míg a rutin gyakorlat elengedhetetlen, hogy jól játszik, azt is meg kell dobni néhány élvezetes elemek. Próbálja játszani a dalokat, hogy tetszik. Ön is próbálja ki játszik különböző helyeken a ház előtt.

Ne légy szégyenlős játszik a többiekkel. Játszani magad, lehet unalmas. Még akkor is, ha a gitározás egy hobbi, próbáld ki magad a közönség. Játszani a barátok meg a család. Hagyta, hogy mások is látni, hogy milyen messzire jutottál lehet ösztönözni, motiválni kell még javítani.

Azt akarom, hogy képes lesz arra, hogy játszani a dalokat a gitáron több, mint egy kulcs. Meg lehet tanulni a különböző akkordokat játszani ugyanazt a dalt újra meg újra, de a különböző billentyűket. Ez is segít, hogy megértsd a zene jobb. Meg fogod érteni, értékelni a zenét több.

Tudjon meg mindent az akkord játék megkezdése előtt a dalokat. Ne próbálja meg lejátszani a kedvenc Jimi Hendrix dallam az első héten. Kezd nagyon egyszerű dalokat, majd a munka az utat felfelé. Gyakorlat minden egyes nap. Egy hét szünetet, amikor először játszani, biztosítja, hogy felejts el mindent, amit tanultam.

Furcsának tűnhet, hogy a gitár kezdő, fontos, hogy elindítsa a folyamatot az épület callouses a keze ügyében hamarosan után kezdenek tanulni kell játszani a hangszeren. Egy kicsit vastag a bőr a végén az ujjait fog játszani kevésbé fájdalmas, lesz is megéri az erőfeszítést, ahogy egyre több ídőt, hogy zenét.

Megértése a helyes utat, hogy közötti átmenet akkordok kulcsfontosságú, hogy gitározni. Néhány perc alatt minden lecke koncentrálni váltás akkordok probléma nélkül. Képes arra, hogy magad közötti mozgás akkordok egy egyszerű módja annak, hogy a zene, a hang nagyon sokkal jobban.

Ha egyszer elkezd játszani a gitár olyan könnyen, mint azt reméltem, hogy majd jobban ösztönözni. A gyakorlat, az erőfeszítés minden amire szükséged van. Tovább a cikk kéznél, amikor a gyakorlatban, meg fogod találni a tippek, segítőkész.