Péniszműtét

Tartsa A Kocsit Boldog Ezekkel A Javítási Tippek.

Miután a kocsi törik le lehet közül a leginkább frusztráló dolog a világon. Egyre csak fix lehet, hasonlóan, mint frusztráló. Ha szükséged van egy kis auto javítás, ez a cikk tökéletes. Az alábbi lista a tipp, hogy el fog mondani mindent, amit tudni kell az automatikus javítás.

Győződjön meg arról, hogy a szerelő A. S. E hiteles előtt hagyjuk őket dolgozni az autó. Alapján ez a minősítés, hogy a szerelő már több mint két éves tapasztalat, valamint azok átmentek a megfelelő vizsgálatok. Ez azt jelenti, hogy csak a legjobb fog működni az autó.

Kérdezd meg a barátaidat, a családodat tanácsot bizalomra méltó műhelye. Lehet, hogy nagyon nehéz megtalálni egy boltban, hogy nem rabol ki, vagy a termék gyenge minőségű munka. Tanácsot kérek mentheti meg a sok kidobott pénz, idő, hogy csináld egyedül.

Áttétel egy nagyszerű módszert találni egy jó autószerelő. Beszélni másokkal, tudod, hogy ha tud ajánlani valakit. Lehet információkat szerezni arról, hogy az árak, minőségi szintet. Megtudhatja, hogy a tapasztalat a szerelő, ha meg lehet bízni, vagy nem.

Figyelni kell a jeleket egy potenciális szerelő ad. Ha nem tud adni, szemkontaktus, rohan a szavakat, vagy elkerüli válaszolni a kérdésekre, lehet, hogy valamit el akar titkolni. Talán ő nem igazán tudja, mit csinál, vagy hazudik, valami más. Ha ez a helyzet, a másik szerelő.

Tudom, hogy az autó előtt, hogy minden automatikus javítást. Ha van egy kis tudás, a szemüveg a modell autó, akkor a végén, hogy tett egy kört, anélkül, hogy észrevennéd. Olvassa el a kézikönyvet, a minimum, mielőtt bármilyen nagyobb javítások.

Nem szívja be a csalit, az utángyártott alkatrészek új autók. Szeretnéd, ha a gyereked, hogy fut, valamint lehetséges, ameddig csak lehetséges, ami azt jelenti, hogy a kiadások az extra, hogy részeket, amelyek egyeznek azzal, amit már a kocsiban. Próbálom megszerezni azt a tragacsot, hogy fut csak néhány mérföld? Mentse el a pénzt, aztán az utángyártott változatban.

Győződjön meg arról, hogy kérdezd meg a szerelőhöz, aki épp a kocsi-e vagy sem, ő hiteles. Ha a válasz nem, hagyja azonnal meg valaki mást, hogy a javítást. Ha ő azt mondja, hogy ő, kérje a típusú bizonyíték, akkor tudod, hogy ez igaz.

Amikor dolgozik, a motor bizonyos, hogy viseljen megfelelő biztonsági berendezések. Kell füldugó a hallásának védelme érdekében, védőszemüveg, hogy megvédje a látás, poliuretán vagy latex kesztyű védi a bőrt a károkat okozott savak, illetve más folyadékot. Ha hosszú a hajad, győződjön meg róla, hogy biztosítsa, hogy ne kelljen válik fogott mozgó alkatrészek.

Cserkész egy jó hírű automatikus javítás bolt előtt. Találni egy jó autó szervizelése boltban lehet venni egy kis időt, erőfeszítést. Nem akarom, hogy várjuk meg, amíg nagyon kell a javítást, mivel lehet elérni, hogy az első boltban találsz. Ehelyett, kérdezd meg a barátaidat, a hivatkozásokat pedig nézd meg a BBB bejegyzések jó előre, így teljes mértékben felkészült arra, amikor autójával sztrájk.

Biztos, hogy egy írásos becslés az autószerelő előtt, hogy vajon nem működik az autó. Még akkor is, ha mond egy árat, szóban, meg kell próbálnia, hogy papírra. Sok államok nem teszik lehetővé, hogy bárki díj is sokkal több, mint a becslés adott az elején.

Jó nyilvántartást az autó javítás történelem karbantartási ütemterv. Ez gyakran segít egy szerelő problémák diagnosztizálása gyorsabban. Anélkül, hogy egy jó története a autó, a szerelő, a hulladék az idő, hogy megtaláljuk a probléma. Ez lehet drága. Ezen kívül, ha jó nyilvántartást vezet, azt mondja a szerelő, hogy vegye autó karbantartás komolyan, hogy tudod, mit csinálsz. Kevésbé valószínű, hogy a “pad”, a bill, mivel tudják, hogy nem vagy jól informált.

Senki nem szeret foglalkozni kezd a kocsi. Azonban sokan, ez egy szükséges rossz. Biztos lehetsz benne, hogy végre a tippeket, hogy olvastam a fenti cikk. Így lesz, hogy az automatikus javítás élmény, mint könnyed, amennyire csak lehetséges, majd újra a vezető helyet.