Pénisztorna

A Legjobb Tippek A Szenzációs Home Improvement Project

Lakásfelújítási projektek nagyon izgalmas; azonban kell egy step-by-step tervezi, hogy teljes minden projekt sikeresen. Ezek a tippek segítenek, hogy a lakásfelújítás célok, mint fájdalommentesen, amennyire csak lehetséges.

Amikor egy DIY lakásfelújítás projekt, tedd első a biztonság. Győződjön meg róla, hogy véd felszerelést kell viselni, mint egy kemény kalap, szemüveg, ha szükséges. Használja a power tools (különösen azok, ha nem ismeri a) fokozott óvatossággal. Olvasd el a használati utasítást, segítséget kérni, ha szükséges. Lakásfelújítás tárolja egy nagy forrás az információk.

Ha telepíti az új szekrények magad. Kezdjük a felső szett első. Ez így lesz hely bőven alatta állni, majd keresse meg, mint, hogy lefagy a felső is. Az alsó beállítása sokkal egyszerűbb telepíteni, mivel nem bírja a konyhaszekrényt, amíg megszívja.

Ha van egy törött ablakon, akkor próbáld ki ezt az ideiglenes megoldást, hogy megakadályozza a bogarak, a belépő. Ráférne egy kis műanyag ragaszkodnak tekerjük át a törött terület közel a nyitó. Rögzítse egy kis szalagot, hogy jobb tömítés. Ez egy ideiglenes megoldás nem alkalmazható hosszú távon.

Ha van egy kis mosdó, nincs elég hely, hogy a bolt a terméket, könnyen létrehozhat egy kis helyet magad. Vásároljon néhány fa polcok, majd telepítse őket a fürdőszoba falán. Kijelző a krémek, parfümök, illetve más szépség elemeket a polcokon, valamint a kisebb törölközőt, vagy a wc-papír tekercset. Ez nem csak, hogy a fürdőszobában egy dekoratív boost, akkor is szervezni.

Szervezze meg otthon a palackozás fel a fonalat, s más finom kézműves anyagok. Két literes palack, mint azok a szénsavas jön a nagy tárolására gyakorlatilag mindent. Távolítsa el a címkét, vágott egy hasított le az oldalt, majd helyezze be a fonalkötegben vagy a golyókat a fonalat! Húzza a szálakat át a felső, majd cserélje ki a kupakot, hogy biztonságos.

Mielőtt vásárol, új parkettás, szakmai vizsgálja a jelenlegi emelet. Néha lehet, hogy természetes, gyönyörű parketta alatt a jelenlegi régi padló, ami csak kell majd javítani. Akkor a szél egy csinosabb, magasabb minőségű padló kevesebb pénzért.

Egy nagy lakásfelújítás tipp, hogy fektessenek be a mozgásérzékelők a kültéri világítás. Mozgásérzékelő lesz lámpát, csak akkor, ha mozgást érzékel, majd gyorsan kikapcsol, amikor nincs. Miután mozgásérzékelők a kültéri lámpák fogja menteni egy csomó energia, a pénz.

Ha felvesz valakit, hogy végezze el a lakásfelújítás működik, győződjön meg róla, hogy több ajánlatot a projekt. Bár lehet, hogy egy kicsit időigényes, ez a folyamat biztosítja, hogy a legjobb ajánlatot a projekt, ami abban segít, hogy jobban ismerik az ipar, illetve mit várnak el a vállalkozó.

Sok barkács áruházak osztályok, képzések különböző területein haza átalakítás. Iratkozzon fel ezek az osztályok, gyakran ingyen, jó tanácsok, tippek a dolgok, mint a festmény, egyszerű szerelés, változó világítótestek, kertészkedés, az otthon díszítésére. Ez önnek nem csak a készségek, hogy ezt a munkát, hanem ötleteket a következő projekt.

Ha a következő projekt magában foglalja a világítás vagy egyéb elektromos alkatrészeket, meg kell vágni a hatalom, hogy azt a területet, mielőtt elkezdené. Ha nem kapcsolja ki, hogy a villamosenergia-lehet, megrázta magát, s meghal.

Válassza a háttérkép mintákat gondosan. Kerülje a ellenállhatatlan a mintákat a kis terek; ezzel szemben segítségével egy merész design egy nagyon nagy szoba lesz, hogy úgy tűnik, meghittebb. Soha ne használja a mintás tapéta, ha mintás szőnyeg, vagy ablak burkolatok. A szoba tele van kínos, sarkok, mélyedések, válassz egy háttérkép egy véletlenszerű kialakítás, hogy a szem nem hajlamosak követni. Ez segít, hogy álruhában semmilyen hiányosságai a falak.

Minden home improvement project kell kezdeni a tervezés, kutatás, hogy a kívánt eredményt. A tippeket ide, hogy magát jobban felkészült. Szervezett lenni, hogy tudjuk, mire számíthatunk a legfontosabb, hogy sikeresen kezelő problémák merülnek fel. A körültekintő tervezés, a következő home improvement project biztos, hogy nagy siker.