Spermien

Tippek, Hogy Kezelni Alvási Apnoe Problémák Könnyen

Alvási apnoe egy közös, túl gyakran nem diagnosztizált egészségügyi probléma, amely bemutatja a számtalan számos probléma. A legfontosabb, hogy az élő, egészséges élet, annak ellenére, hogy diagnosztizált alvási apnoe tanulás mindent, amit csak lehet a legjobb kezelési lehetőségek. Tovább olvasod ezt a cikket, hogy felfedezzék több alvási apnoe egészségügyi tanácsok.

Alvási apnoe lehet csatlakoztatni a tömeg. Ha ön túlsúlyos, úgy megy a diéta, hogy pár kilót. Tanulmányok kimutatták, hogy a túlsúlyos emberek, akik szenvednek alvási apnoe volt képes javítani a tünetek által elvesztése 25 kiló egy évben: próbálja ki!

Ha szenved alvási apnoe, akkor érdemes használni a Folyamatos Pozitív Légúti Nyomás gép alvás közben. Ez segít kezelni az alvási apnoe, hogy az út, hogy egy teljes éjszaka aludni. Ez a gép használja, vagy egy arc, vagy nazális maszk, hogy a szivattyú levegőt, míg alszom.

Az emberek, akik szenvednek alvási apnoe, lehet, ne használja a CPAP készüléket, mert az hangos vagy túl nagy. Ha egy frissítés. A gépek volna sokkal kisebb, csendesebb az elmúlt években. Ön akkor jogosult a frissítést. Forduljon orvosához vagy a biztosítási szolgáltató további információ.

Egy vizsgálatra rendszeresen törvény alapján az orvos javaslatait. Emellett a túlsúly, lehet, hogy szenved, egészségügyi problémák, mint a szívbetegség, illetve magas vérnyomás, ami nagyban növeli az esélyt a szenved alvási apnoe. Még problémák a vércukorszint lehet, hogy alszik egy nyomorúságos élmény apnoe betegségben szenvedők.

A legjobb, hogy az alvási apnoe diagnosztizálni, majd kezelni az orvos. Ha nem kezelik, nem kell, hogy a szükséges pihenőidőt kell, melyik akarat hagy ön fáradt, képtelen koncentrálni, hogy a következő nap is vezethet komoly egészségügyi problémákat az úton.

Ha egy alvási apnoe szenvedő átesett a CPAP kezelés, ne felejtsd el, hogy a gép mellett, ha mész a kórházba. Nem számít, hogy a kórházi látogatás tervezett vagy vészhelyzet, a CPAP ott lesz veled, valamint a maszkot. Ez már be van állítva, hogy a nyomás, valamint a pontos maszkot használnak, hogy segítségével minden este. Ezek a dolgok sokkal könnyebb, hogy továbbra is a CPAP terápia közben kórházba.

Azoknak, akik dohányoznak, a legjobb módja annak, hogy a helyes alvási apnoe feltétel, hogy leszokik a dohányzásról. A dohányzás az egyik legnagyobb oka az alvási apnoe. Ha az emberek hagyják abba a dohányzást, a kockázat az alvási apnoe csökken, majd kap egy teljes éjszakai alvás napon belül felmondani.

Az orvosok gyakran javasolják, hogy az alvási apnoe betegek fontolja meg a kezelés egy CPAP – Folyamatos Pozitív Légúti Védelem – maszk gép. A készülék elküldi a levegő egy tömlő segítségével egy maszkot az orrod. A cél az, hogy segítsen megőrizni a légutak nyitva tehát normálisan lélegzik, ahogy alszol. Míg a gép kezdetben úgy tűnik, egy kicsit idegen, kellemetlen, sok a betegek gyorsan alkalmazkodni találni, hogy egyre többet pihentető alvás következtében.

Ha már diagnosztizált alvási apnoe, elengedhetetlen, hogy hagyja abba a dohányzást azonnal. Az emberek dohányoznak, 3-szor nagyobb valószínűséggel szenvednek alvási apnoe, mint a nem dohányosok, vagy azok, akik a dohányzásról. Sok csodálatos program, amely segíthet a leszokásban.

Ha egy CPAP készülék, győződjön meg arról, hogy a maszk illik. A legtöbb ember, aki kilépett segítségével a CPAP készülék általában azt mondják, ez azért van, mert a gép kényelmetlen. Számos különböző maszkok elérhető, tehát nem kötelező használni, hogy kényelmetlenséget okoz. Próbálja ki a különböző stílusok megtalálni az igazit.

Próbálja meg egy anti-horkolás eszköz. A horkolás lehet a jele, hogy egy személy alvási apnoe, egy orvos meg tudja mondani a betegnek, hogy egy ilyen orális eszközök segíteni nekik. Az egyik ezek az eszközök, ezért a célok, mind az ilyen helyzetekben. Az alvási apnoe lehet rövidíteni néhány használatával egy anti-horkolás támogatás.

Annak érdekében, hogy egészséges életet élj után diagnosztizált alvási apnoe, fontos, hogy ismerje a betegség tanulni a legújabb, leghatékonyabb kezelési lehetőségek. Alvási apnoe nem egy halálos ítélet. Kihasználva a tippek, tanácsok kínált ebben a cikkben drámaian javítja az egészségi állapotot.