Természetes Potencianövelés

A Legjobb Smoothie Hozzávalók izomépítő

Nem számít, hogy mi a motiváció akartam, hogy vegyenek részt az izomépítő, arat jelentős hasznot. Jó nagyon fontos, hogy elkerüld a sérüléseket, hogy a rutin. Használja a tanácsokat az alábbi cikkben talál egy nagy rutin, hogy kinézni, remekül érzem magam.

Ne próbálj meg koncentrálni, mind a kardio, erő, ugyanabban az időben. Ez nem azt jelenti, hogy nem végezheti el kardiovaszkuláris gyakorlat, ha próbál építeni izom. Sőt, cardio fontos része a fizikai állóképesség. Azonban nem szabad erősen vonat cardio, mint a felkészülés egy maratoni, ha próbál összpontosítani épület izom. A két típusú gyakorlatok is konfliktus, minimalizálva hatékonyságát mindkét fronton.

Egyél sok fehérjét. Ez egy jól ismert tény, hogy a több fehérjét, a szervezet képes tárolni, a több izom lehet építeni. Próbálja meg, hogy legalább egy gramm fehérje van szüksége minden font, hogy a súlya. Például egy 150 kilós nőnek kellene kísérletet, hogy enni körülbelül 150 gramm hús, illetve egyéb fehérje, minden nap.

Alszol eleget, ha azt szeretné, hogy az izomépítés. Ellentétben azzal, amit lehet, gondolom, alszik a tökéletes alkalom, hogy az izmok kezdenek javítás magukat, majd indítsa el növeli az izomtömeget. Ha nem kapja meg a megfelelő alvás, lehet, hogy nem csak magadnak ártasz, de lehet, hogy tönkre a képzés már befejezte.

Meg kell melegíteni megfelelően, mielőtt bármilyen gyakorlat. Mivel az izmok erősítése, ezek szerint előfordulhat, hogy a stressz, ami lehet, hogy jobban hajlamosak a sérülés. Ha meleg, sérülések elkerülésére, mint ezek. Mielőtt bármilyen nehéz munkát, gyakorlatot körülbelül 10 percig, majd tegye warm up szett.

Tartózkodjanak a teljesítő mindkét erő, a képzés, valamint a kardiovaszkuláris gyakorlat, ha a cél az, hogy az izomépítés, de nem feltétlenül javítja az általános erőnlétet. Ennek az az oka, hogy ez a két féle gyakorlatokat, mert a tested reagál az ellentmondásos módon. Fókuszálás szigorúan épület izom segít, hogy maximalizálja az eredményt.

A masszázs az izmok rendszeresen. Ezt megteheti a saját azáltal, hogy használja a hab roller, labda, vagy bármilyen más eszköz, amely segít enyhíteni a merevség, a fájó izmokat. Te is úgy megy a rendszeres masszázs a szalonba. Amit azt jelenti, hogy használja, biztos lehet benne, hogy nyugi, ezek az izmok rendszeresen.

Kell teljesen erőltesd meg magad, amikor végre súlyemelő gyakorlatokat annak érdekében, hogy maximalizálja az izomtömeg eredményeket. Ezt kényszeríti magát, hogy tovább még egy ismétlés, amíg teljesen nem. Ez egyértelműen azt jelzi, hogy a szervezet, hogy több kell, izom. Ne feledje, hogy segítséget kapjon egy megfigyelő úgy, hogy hirtelen ne dobd el a tömeg, amikor befejezte.

Győződjön meg arról, hogy elegendő mennyiségű alvás minden éjjel. Az izmok idő kell, hogy a javítás magukat, miután a törzs alatt a súlyemelés ülés. Ha nem engeded meg, az izmok, a többi elég, csökken a találatok a súlyemelés erőfeszítéseket drámaian.

Összetett gyakorlatok fontos, ha az épület izom. Az ilyen típusú gyakorlatok használata sok különböző izomcsoport egy lift. Például egy fekvenyomás használja a váll, tricepsz, valamint a mellkasi egyszerre.

Változik az edzés. Kutatások bizonyítják, hogy különböző ismétlést, intenzitása, valamint a gyakorlatok a legjobb kombináció növeli az izomtömeget. A testünk nagyon jól alkalmazkodik a gyakorlatokat, meg van döbbenve, módosításával, fel a gyakorlatokat annak érdekében, hogy a leginkább optimális növekedés.

Próbáld meg, hogy a padon a présgépet, majd guggolás azonos módon, hogy deadlifts, ami egy teljesen leáll. Használja a padon, zömök mozgalmakat a hatalom rack, valamint lehetővé teszi a biztonsági rács beállítása egy bizonyos ponton, ahol ez a sáv alján ezeket a mozdulatokat. Hagynod kell, hogy a bár rendezni ezt a kérdést. Ez segít, hogy távolítsa el a rugalmas feszültség, ami segítséget nyújt abban, növeli az erőt.

Fontolja meg foglalkoztató a szolgáltatások egy személyi edző. Egy tapasztalt személyi edzés használja a szakértelem, hogy hozzon létre egy személyre szabott edzés terv, hogy kövesse, amely segít felépíteni az izmok gyorsan, biztonságosan. Ha továbbra is munka nélkül, szakmai irányítás, sokkal tovább, hogy a fizikum, hogy a vágy.

Izom épület klíma nagyszerű módja annak, hogy lefogy, növeli erejét a test remek formában van. Reméljük, hogy a tanács az e cikk nőtt, a tudás pedig növelte a motiváció. Végre ezek a tippek be az edzések lesz erősebb, egészségesebb, keres, bámulatosan illeszkedik, nincs idő!