Túl Nagy A Farkam

Megtanulják, Mit Kell Tudni a Home Security

Ha kellett találni a módját, hogy a haza biztonságban, mire használnád? Néhány ember pisztolyt vesz, vagy valamilyen más fajta fegyver, de ez nem segít, ha távol van otthonától. Az ilyen esetek miatt, meg kell, otthon, biztonság, amit meg lehet tanulni alatt.

Ha van egy nyaraló, hogy nem töltenek sok időt az otthoni biztonsági rendszer lehet egy megtérülő befektetés. Ez automatikusan figyelmezteti önt, illetve a helyi hatóságoknak, ha valami történik a haza, amíg távol van, mint a tűz, betörés, vagy egyéb probléma.

Ha megtörténhet, hogy elveszíti a gombok változtatni a zárakat azonnal. Nem tudni, hol a kulcs, ha valaki őket, lehet, hogy a végén fizet a ház egy váratlan látogatás. Változik a zárak sokkal jobb megoldás, pedig tudja biztosítani, hogy a ház nem kell attól félnie, hogy elveszíti a kulcsot.

Ha használsz egy közösségi média oldal, mint a Facebook lehet a kísértés, hogy mondd mindenkinek, hogy azt tervezi, hogy menjen el, vagy már el. Próbálja ki a legjobb, ha nem a poszt arról szól, hogy el addig, amíg vissza, különösen ha a webhely nem privát. Sosem tudom, hogy ki lehetne nézni, s látni, mint egy lehetőséget arra, hogy szünet.

Ha ön távol van otthonról hosszabb időre, hogy az emberek az illúzió, hogy valaki van ott. Hagyja a TV, a rádió vagy a fény, így a betörők kihagyja az otthoni, amikor a vadászat egy házat betörni.

A védelem, amely kívül kapcsolási hasznos lehet egyre nagyobb a biztonság. A jelenlegi árak réz, tolvajok cél könnyen elérhető, réz vezetékek, különösen légkondicionáló egységek. Az is fontos, hogy biztonságos, majd fedő kábelezés, hogy megakadályozzák a behatolók a vágási vonalakat, tápegységek, hogy riasztó rendszerek.

Parkolni a garázsban. Bár csábító lehet használni a garázsban, mint egy extra tároló terület helyett, így azt jelenti, hogy meg kell parkban, ahol mindenki láthatja az autó. Nem csak a beállítás magad, hogy a jármű megrongálta, de a betörőket is nyomon követni, hogy mikor vannak otthon, ha távol van.

Amikor ahhoz, hogy az otthoni biztonságos, egy nyilvánvaló kiindulópont az, hogy a bejárati ajtó. Ha jelenleg van egy magas minőségű lockset az ajtót, egy telepített. Ha a lockset nem tartalmazza a zárat, olcsó, egy hatékony módja annak, hogy az a biztonság, hogy a külső ajtó.

Győződjön meg arról, hogy a windows vagy vastag, biztosítva, hogy kisebb az esélye, hogy egy kis szünetet. Ha szeretné, hogy az extra védelem, telepítse a rendszer olvas, amikor egy ablak törött, jelezve a behatolást. Próbálja meg frissíteni a windows minden 3 éve szolgál egy fontos része az otthoni biztonsági rendszer.

A fegyverek csak annyira, hogy a haza védelmében. Nem lesz nagyon hasznos, ha nem otthon, hogy használja őket. Ezért otthoni biztonsági rendszerek is léteznek. Tudják tartani a haza, a javak biztonságos, ha nem lehet ott, hogy megvédjem őket. Használja ezt a cikket, akkor vigye haza a biztonsági komolyan.