Xtra Size Funciona

Próbálja meg Ezeket a Nagyszerű Tipp A Jó Mosoly

Ha mindig is ki akartam próbálni, fogfehérítés, de szkeptikusak voltak, de nem tudom, hol kezdjem, akkor te vagy a megfelelő helyen. Itt találsz egy nagy, hasznos fogfehérítés tanácsok, amely több szempontból e átminősítést.

Maradj távol a bor, a cigaretta vagy a kávé. Vegyi anyagok szerepelnek ezek az italok ez lehet folt, a fogak. Ha kell megengedhet magának ezeket a dolgokat, biztos, hogy kövesse fogmosás után azonnal. Végezzünk egy kis kefével, hogy egész idő alatt, vagy használjon egy koptató ujj kesztyű. Az ecset az érdesség, hogy mi lesz a fogak tisztán.

A hidrogén-peroxid egy másik alternatíva, hogy tudod használni, hogy mosson fogat. A peroxid oxidálja a fogak való érintkezés után, valamint képes eltávolítani államokban. Leginkább hidrogén-peroxid vásárolni a boltokban már hígítani, de akkor hígítsuk tovább, keverésével 2 evőkanál vizet, hogy minden evőkanál hidrogén-peroxid. Ha nem tetszik az íze a peroxid, helyettesítő édes ízű szájvíz a víz.

Rágógumi valójában fehéríti a fogakat. Ez igaz! Rágó viselkedik, mint egy enyhe koptató, valamint elősegíti a nyál a termelés, mind az, ami segít, hogy tiszta fogak. De fontos, hogy egy rágót, hogy nem tartalmaz cukrot. Malitol egy cukor-alkohol megtalálható sok íny, majdnem olyan az íze, mint a cukor, de ez nem a fogadat.

Segítségével az otthoni fogfehérítés orvosolni lehet, hogy nem a legjobb ötlet, ha akarja, hogy fehéríti a fogakat. Ha arra gondolsz arról, hogy a hazai termékek, mint például a citrom, a hamu, vagy szódabikarbóna, lehet, hogy át kellene gondolnod. Használja ezeket a hazai jogorvoslati károsíthatja a fogakat, hosszú távon.

Kérdezze meg fogorvosát arról, hogy a különböző fogfehérítés lehetőség áll rendelkezésre. Néhány fogorvosok ajánlhat olyan eljárás, amely azt biztosítja, hogy az irodában. Néhány utalhat, hogy egy bizonyos termék, amely megtalálható a helyi gyógyszertárban. Néhányan egyszerűen azt sugallják, hogy fogat gyakrabban.

Győződjön meg róla, hogy mosson fogat naponta legalább kétszer. A rendszeres fogmosás segít megakadályozni a plakk építeni, mert ez vezethet tartós elszíneződés a fogak. Egyszer úgy épül fel, nehéz eltávolítani, anélkül, hogy a támogatás egy fogorvos, ezért jobb elkerülni a probléma az első helyen.

Nincs igazi bizonyíték arra, hogy fogfehérítő termékek fog ártani egy baba a terhesség alatt, vagy idősek. Meg kell játszani, biztonságos elkerülni a véletlenre. Nincs ok arra, hogy a kockázatot a baba egészségét csak azért, hogy egy fehérebb mosolyt. Menj a fogorvos egy jó tisztítani.

Használjon egy csepp a pohárban, amikor iszik erősen savas italok, például üdítőt, vagy a citrusfélék leve. Segítségével egy csepp segít elterelni a sav távol a fogak, a szádba, amely képes megőrizni azt a kárt okoz a fogak. Szürke fogak gyakran okozza a fogzománc elvékonyodása, így védi a fogzománcot tartja a fogakat.

A fogfehérítés a fogak, vagy a minőség javítása az élet. Lesz egy új szintjét, a bizalmat, illetve vonzerejét. Egy fényesebb, mosolyogj, akkor is lehet tudni, hogy élvezze egy erőteljesebb életmód. Használja a tippeket ez a cikk, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a maximális fogfehérítés eredménye a legkevesebb időt, egy ár, amit megengedhet magának.