Xtrasize Deutsch

Tanulj meg Mindent Meg Kell Tudni a növényvédelem

Kártevők, mert tönkre a lakástulajdonosok milliói minden évben. Ha él, bármilyen haza, egy nap kell foglalkozni valamilyen kártevő. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy tudja kezelni. Itt van néhány okos módon kell kezelni a kártevők.

Nem vesztegetheti az időt, ha egyszer kiderül, hogy a haza fertőzött. Tedd az értékes holmiját biztonságos helyen, kihívni, amint lehetséges. Ha a szakembert hívott, nem is az otthonában belül a következő pár napban, keresni egy másik rendelkezésre álló szakember.

Hogy az egerek a haza lehet egy igazi kapcsolja ki, nem is beszélve az általuk betegségek. Annak érdekében, hogy kiirtani az egerek egy család-barát módon, használjon eldobható egérfogót. A sort az egérfogó a mogyoróvajat, hogy vonzza az egerek. Miután az egér bekapja a csalit, az egérfogó kell összecsapódnak, majd biztonságosan dobja ki.

Keresse meg a lehetséges betáplálási pontok a ház körül. Bogarak, állatok nagyon kreatív tud lenni, amikor betör az otthonába. Ha észrevette, hogy egy új probléma, lehetséges, hogy találtak egy új utat. Nézz körül a külső, illetve a belső haza pecsét esetleges entryways a kártevők ellen.

Kártevők jó abban, hogy megtalálja a kis terek feltérképezni, így pecsét bizonyíték arra, hogy a ház. Ellenőrizze, hogy minden laza ablakok/ajtók, őket szorosan lezárt. Azt is ellenőrizze, hogy a képernyő a ház, még a legkisebb lyuk. Ha van egy módja, hogy a, meg fogják találni.

Amikor a növény bokrok körül a házban, biztos, hogy hagyja 12 cm a távolság. A legjobb erőfeszítései ellenére, a különböző rovarok, kártevők fog élni a bokrok körül a haza. Ha a bush közel van a ház, akkor kell meghívni őket.

Ha van egy probléma, egerek, patkányok, győződjön meg arról, új fák, a növény kellően messze van a házban. Ez azért van, mert a rágcsálók könnyen mászni, aztán gyere be a haza keresztül a tetőre vagy padlásra. Jó távolságra kell ültetni őket, a 15 láb legalább.

Ellenőrizze, hogy a haza ott van, tető, víz, küszöbök vannak vezetődnek. Állt a víz oda vezethet, hogy a kártevők. Ha van pocsolyák képező, hogy nem menj el, nézd meg, hogy a kiváltó oka, illetve rögzíteni. Néha olyan könnyű, mint a takarítás ki egy csatornából. Egyébként, lehet, hogy több a nem kívánt látogatók, mint amire számítottak.

Külső világítás megvan a maga előnye, de tudnod kell, ezek a fények vonzza a kártevők. Ha tényleg szükség van kültéri világítás, válassza ki a színt, a fényt, gondosan. Rózsaszín, narancssárga, sárga fény vonzza a legkevesebb kártevők.

Ha használja a tippeket ez a cikk, észre fogja venni, hogy a pesti probléma kezd csökkenni. Kártevők, mindig arra várnak, hogy lecsaphassanak a haza, de ha szorgalmas elkapni korai jelei, akkor ne legyen nagy gond. Kezeli a kártevők is könnyebb, mint gondoltam.