Xtrasize Forum

Védi Magát A Betolakodók: Otthon Biztonság Alapjai

Megtudni többet a mező a biztonsági mindig előny. Lehet, hogy sokat, vagy nagyon keveset, de akkor biztos, hogy tanulj valamit, ha elolvassa ezt a cikket. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a fontossági sorrend, amikor a családját védte.

Ne rejtsd el a kulcsot a postaládába, vagy más jól ismert helyen. Ehelyett vedd fel a kulcsot, papír-vagy alumínium fóliával, majd tegyük egy kis edénybe. Ezt követően temetni egy helyet az udvaron, ahol az emberek nem hiszem, hogy nézel ki. Ez segít megőrizni a haza biztonságban a nem kívánt vendégek.

Fontos, hogy az összehasonlítás bolt riasztó rendszerek. Különböző cégek nyújt azonos szintű szolgáltatást, valamint a biztonsági, de az árak eltérőek lehetnek, vadul. Tudjon ajánlatok több cég, mielőtt döntést.

Győződjön meg róla, hogy húzza ki a készülék, hogy is okozhat tűzveszélyes miután végzett velük. Vasaló, tűzhely, kenyérpirító kell húzni, mint a villamos energia áramlását egy nagyon magas arány, ha a bal dugva. Ezzel megelőzheti, hogy egy tűz vagy áramütés a házban.

Ha tudod, hogy a szomszédok. A szomszédok egy értékes erőforrás, amely segíthet tartsd szemmel a haza, ha nem. Amikor a szomszédok figyeljenek egymásra, lehet riasztani, ha valami gyanúsat történik. Figyeld a pletykát is! Ha hallod, hogy a házak a környéken, hogy betört, talán itt az ideje, hogy fokozzák a biztonságot.

Ha az otthoni üveg ajtók, telepítenie kell egy érzékelő, annak érdekében, hogy biztonságban legyen. Sok területen, betörők találják meg a házak üveg ajtók, mivel ezek könnyű megtörni. Telepítése golyóálló üveg egy nagyon drága lehetőség, akkor meg kell fontolnunk, hogy egy érzékelő.

Rendet piszkos garázsban parkol. A parkolás a garázsban tényleg segít megőrizni bűncselekmény sakkban. Először is, az autó lesz kisebb a cél, mint ha ott volt parkolt az utcán. A második, az nehezebb lesz a bűnözők számára, hogy nyomon kövesse a napi tevékenységet.

Tedd biztonsági kamerák a bejárat a haza védelme ellen a behatolókat. Ha valaki betörni a haza, a kamera megmutatja az arcát a személy, aki ezt tette. Ez nem csak ad nagyobb biztonság a házban, hanem a nyugalmat, minden alkalommal.

Ha a bejárati ajtó nem kémlelő ablak, ez bölcs dolog, hogy egy telepített. Seggfejek lehetővé teszi, hogy lássuk, ki a bejárati ajtót, mielőtt megnyitja. Egy kis hazai tulajdonosok választhatnak, hogy a két seggfejek telepítése lehetővé teszi a különbség, magassága olyan, hogy éljen a haza.

Ha van egy biztonsági rendszert, te pedig menj el gyakran, érdemes gondolj arra, hogy térfigyelő kamerák körül az ingatlant. Manapság, van olyan program, ahol megtekintheti, hogy mi folyik az Interneten keresztül. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy tartsa szemmel a tulajdon, amikor elment.

Mindig zárja be az otthon vagyunk. Még akkor is, ha csak ugrált át a szomszédok, a ház, akkor kell, hogy biztosítsa a ház biztonságos. A legtöbb szünet ins történik semmi kárt nem okozott – a tolvaj csak besétál egy nyitott ajtót vagy csúszik a nyitott ablakon keresztül valahol.

Van néhány hátránya, hogy egy vezetékes otthoni biztonsági rendszer. Egy jelentős hátránya, hogy az a tény, hogy a rendszer nem helyezhetők át, ha kell eladni a haza. Egy másik tényező, hogy fontolja meg a kezdeti költségek a telepítés. Mióta fut a drót előírja, hogy a szolgáltatások egy villanyszerelő, a költség sokkal több, mint egy vezeték nélküli rendszer.

Soha ne hagyj egy üzenetet az ajtót deliverymen vagy szolgáltatás emberek, mint egy nagy zászló jelentette be, hogy nem vagy otthon. Ehelyett, hívja a cég, amit el kell mondanod nekik. Nem a haza kirabolták megéri az erőfeszítést vesz igénybe.

Olyan buta, mint amilyennek látszik, ne kelljen újságok szállított ha megy nyaralni. A behatolók majd a papírok csak gyűlnek, majd rájönnek, hogy senki nem lesz otthon, így valószínűbb, nekik betörni. Hívja a szállító cég, mondd meg nekik, hogy mikor jön vissza, valamint, ha azt szeretné, hogy megvalósítsuk újra.

Ne hagyja, hogy a dobozok bármilyen magas árú elektronika a járdán a ház. Betörők figyelni, hogy ez, ez teszi őket akarom, hogy törd meg a tételeket. Ha üres a doboz, vágd fel őket, majd dobja el őket annyira, hogy a betörők nem látom őket.

A kutyák kiváló biztonsági rendszerek. Akkor is, ha kicsi, csak a zaj, amelyik kutya ugat, az elég ahhoz, hogy egy bűnöző lépni a következő ház. A kutyának nem kell, hogy egy hatalmas házőrző, mert az ugató felhívja a figyelmet, hogy mi folyik itt, meg egy szélhámos akar észrevétlen marad.

Most, hogy olvassa el az alábbi tippeket, hogy jobb előre. Itt az ideje, hogy átvegye az irányítást a hazai biztonsági helyzet a háztartásban. Ne felejtse el, hogy a tanácsot, hogy már tárgyalt, így képes arra, hogy a legjobb döntés, lehetséges, hogy a haza.