Xtrasize Gyakori Kérdések

A Horkolás Az Őrületbe Kerget? Ezek A Tippek Segítenek!

Ha szeretné tudni, hogy mi kell ahhoz, hogy megszabaduljon néhány a horkolás, hogy alvás közben, akkor ez a cikk neked szól. Használja fel az alábbi információkat annak érdekében, hogy a változás, ahogy alszol, úgy, hogy senki körül válik bosszantott a nem kívánt hangot.

Ha a füst, lehet, hogy bölcs dolog leszokni a dohányzásról, hogy segítsen megállítani a horkolás. A dohányzás eredmények, a szövetek, a hátsó a torkát, hogy irritált, duzzanat lehet az eredménye. Miután egy duzzadt torok okozhat sok horkolás.

Arc gyakorlatok több, mint a hangjelzést, majd vágja le a arcél; valójában által rendszeresen befejezése ezeket a gyakorlatokat, akkor is erősíti az izmokat a száját, nyakát. Ennek eredményeként, akkor kevésbé lesz hajlamos a hangos, zavaró horkolás egész éjjel. Most, HOGY tényleg valami mosolyogni!

Ha te is gyakran találod magad, horkol éjszaka, ne igyon alkoholt. Az alkohol elnyomja a központi idegrendszerre, ezáltal mind az izmok a torkát, hogy esik egy nyugodt állapotot. Az állkapocs izmainak pihenni is, egyre bármely horkolás problémák. Csak italt, mértékkel, ha egyáltalán, akkor kerülni ezt a problémát.

Fogyni. Az elhízás, vagy akár a könyv körül, csak néhány felesleges kiló, lehet sok káros egészségügyi hatások. Az egyik ezek a hatások fokozott tendencia, hogy horkol. Minél nehezebb vagy, annál valószínűbb, hogy a légutak lesz korlátozza a felesleges zsírt, húst. Dobd el a font enyhíteni a problémát.

Ha az érintett a torlódások okozta allergia, vagy bármi más, horkolás válik, nagyobb a valószínűsége, amikor alszol. Amikor a zsúfolt, a légutak, orrjáratok lesz túlterhelt, ez azt eredményezheti, hogy a levegő, hogy blokkolt, majd a végén a horkolás. Az egyik módja, hogy ez a küzdelem az, vegye nyálkahártya gyógyszeres lefekvés előtt, így lehet, hogy egy nyugodt éjszakai alvás.

Ha a szobában alszol túl száraz, nem lenne bölcs dolog, hogy megvásárol egy párásító. Ha a levegő túl száraz, akkor torlódás léphet fel a torok, orr, illetve azt is, hogy őket a hullámok. A torlódás, duzzanat, hogy nehezebben kapok levegőt okoz, hogy horkol. Egy párásító megszünteti ezt a problémát.

Bármilyen nyugtató lehet, hogy a horkolás rosszabb lenne, ha nem fogyasztunk őket. Néhány példa az anyagok kerülendő, ha aggódsz, horkolás vagy alkohol, nyugtatók, altatók, valamint egyes antihisztaminok. Ezek ellazítja az izmokat, hogy a horkolás probléma.

Ha horkolsz, az orra értékelt bármilyen dugulás, vagy építészeti problémák. Lehet, hogy egy elzáródás egy sérülés, vagy lehet, hogy született. Elzáródás, az orrjáratok nem teszi lehetővé az optimális légáramlás, amely okozza, hogy horkol. Korrekciós műtétre lehet lehetséges, hogy segítsen megállítani a horkolás.

Ha úgy találja, hogy ön mindig alszik, nyitott szájjal, tartsd a szádat csukva az éjszaka folyamán. Ez megkönnyíti az ön számára, hogy nem csak az oxigén, de továbbra is. Aludni csukott szájjal, hogy csökkenti a horkolást, amikor éjszaka.

Nem alszik a hátán, hogy megakadályozzák a horkolás. Lehet elkerülni alszik a hátadon csatolásával egy kis párnát, vagy valami más tárgy a hátsó oldalán, az alvó viselet. Ha elkezdi, hogy forduljak meg, érezni fogja az objektumot, majd menj vissza az oldalon.

Egy állítható ágy egy eszköz, amely segít csökkenteni a horkolás. Ez a fajta ágy segít megőrizni a felső fele a test függőleges. Ezt a pozíciót tartani a nyelvét, majd légitársaság csődjét be magukat, tartja a horkolás minimális.

Te horkolsz? Add énekel egy próbát. Az éneklés természetes formáját gyakorolja az izmok a torkát, majd lágy szájpadlás. Mivel a horkolás néha által okozott laza izmok ezeken a területeken, erősíti őket segíthet. Szóval csak rajta, öv ki a kedvence minden nap. A partnered lehet, hogy jobban alszom, mert már nem kell figyelj, hogy horkol!

Ha van egy probléma a horkolás, melléküreg-gyulladás lehet, mert az ön számára, hogy vizsgálja meg. Sinus fertőzés blokk airways, így nehéz lélegezni. Ez okozhat a részeket, hogy hozzon létre egy vákuum, ami oda vezethet, hogy a horkolás. Orr-fertőzés is okozhat a horkolás azonos módon.

Vannak örökletes rendellenességek, hogy lehet egy ember született, hogy növeli a valószínűsége, hogy őt vagy a horkol éjszaka. Továbbá, hogy a férfi egy keskeny orr-átjáró képest, hogy a nők egyre nagyobb az esélye a horkolás több, mint a nők. Meg, mit tehetsz annak érdekében, hogy megakadályozzák a horkolás szerint az egyedi helyzet.

Ahogy most tanultam ezt a cikket, sokat tehetsz azért, hogy megszabaduljon a horkolás csinálni addig, amíg alszol. Amíg megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy megszabaduljon a horkolás alkalmazzák ezt az információt, hogy a legjobb tudása szerint nem probléma, hogy megszabadul tőle.