Xtrasize Krem

Fix-fel-A Haza, Hogy Növelje Az Értékét

Mikor készül, hogy a fejlesztések a hazai, nem lenne bölcs dolog, hogy a legtöbb információ lehet a haza javításra. Nem kell, hogy egy ács, hogy kövesse a tippeket adni a következő cikkben. Ezek a tippek könnyen követhető segítségével sikerül javítani a haza.

Valódi fa padló jobb választás a pénzt, ahelyett, laminált padló. Laminált vannak előnyei, de nem lehet majd javítani. Egy évtized, talán két kezét a haza le, hogy egy új tulajdonosa azt szeretné, hogy értékelem az elvégzett munkát.

Egy kert. Ez lehet egy pazar kívül óvoda, vagy egy egyszerű doboz ablak a konyhában, hogy növekszik a gyógynövények. A kívül élő növények, valamint a fellebbezés hozzák, hogy a haza páratlan. Ha nem igazán értek a növényekhez, növény, erős növények, hogy kell kis figyelmet, adjunk hozzá egy időzített csepegtető vagy sprinkler rendszer könnyen öntözés.

Nem kell szégyenkeznie, hogy hívja a szakember. Tudva hogy a haza javítás magad is lehet kifizetődő. Ez a büszkeség lehet, hogy jön egy meredek ára. Néha a legjobb, hogy majd csak hívni a szerelőt. Attól függően, hogy a helyzet, ők lehet, hogy gyorsabban, kevesebb pénzért, mint te.

Elkerülni a költséges hibákat, amikor a festmény egy szoba, egy kis befektetés a festék, hogy sok kiskereskedők ajánlatot. Lehet kapni 8 uncia minta méretek bármely rendelkezésre álló, szín. Egy kis költség, akkor lehet alkalmazni, festék, hogy egy elég nagy terület, hogy tényleg úgy érzik, hogy a festék fog kinézni, sokkal pontosabban, mint a festék egyedül.

Ha a lakásfelújítás, fontold minőségű termékek helyett olcsóbb is, s ez azt eredményezi, hogy egy sokkal magasabb hozam a befektetés. Bár lehet, hogy pénztakarékos kezdetben azzal, hogy a költségek a részek, a tartósság, lehet, hogy sokkal kisebb, mint a jobb minőségű. Egy példa erre, hogy vásárol egy minőségi gránit pult tetején, ahelyett, hogy a Formica.

Kertek hozzá, hogy a teljes szépség, a haza. Úgy frissít, vagy hozzátéve, az egyik, hogy a tartózkodási kell készülnöd, hogy eladja. Kertek segíteni a vevőnek, hogy lásd nagyobb lehetőségeket a haza, lehetővé teszi számukra, hogy elképzelni a dolgot tehetnek, hogy az ingatlan magukat.

Jó lakásfelújítás tipp, hogy győződjön meg róla, hogy írni egy szerződést az ezermester amikor kijöttek felmérni az esetleges problémákat. Ez biztosítja, nem túlterhelt a végén. Anélkül, hogy ezt a szerződést, lehet, hogy találsz magadnak maradt a porban, miközben az ezermester sétál el a nehezen megkeresett pénzt.

Hogyan kell festeni fedett szobában, gyorsan, egyszerűen. Ha lehetséges, próbálja meg, hogy minden, a festmény, a nappali órákban, mint a mesterséges fény is okozhat, hogy miss kis területen. Kezelésére a mennyezet első, festményt, a szélek körül a zenekarok, valamint a munka az utat a központ. A falak festett kezd a tetején, de működik lefelé a szakaszok.

Segítségével egy szőnyeg nem csak védi a padlót, de segít jelölje ki a kívánt bútort. Használja nyomtatott szőnyeg felhívni a figyelmet, hogy egy darab bútor, mint egy szép, karcsú kanapé, vagy egy díszes asztalra, hogy büszke vagy. Győződjön meg arról, hogy a méret a szőnyeg nem elsöprő a lényeg, kiemelve az egész szobát.

Réz cső a legjobb választás lakásfelújítás, vízvezeték, ha a pénz rendelkezésre áll. Míg a biztonságos, hatékony műanyag vízvezeték létezik, de még mindig messze elmarad a réz -, a kifejezések, a tartósság, megbízhatóság. Minden vízvezeték ismerős réz, rengeteg tapasztalattal dolgozik rajta. Réz is egyezik a meglévő vízvezeték a régebbi házakat, felújított.

Felcsillan a konyha vagy a fürdőszoba mozaik csempével. Backsplashes két célt szolgálnak: ezek mind a haszonelvű, egy stíluselem. A legtöbb ember használja rendszeresen négyzetméter cserép, agyag a csempével, de egy mozaik design teremt kamat, valamint lehetővé teszi, hogy kifejezze, a személyiség. Szerencsére lehet kapni, mozaik csempe a háló lap mentése az idő, hogy a laikus minden egyes cserép külön-külön. Ez ad egy bonyolult mintát anélkül, hogy csökkentsék bármilyen csempe, amely trükkös lehet.

Ha megpróbálja eltávolítani háttérkép, hogy már festve, vagy több réteg, lehet, hogy egy gőzös. Segítségével egy gőzös biztosítja, hogy ne sértse meg a falakon, miközben eltávolítja a háttérkép. Általában kiadó egy gőzös, vagy vásárolni egy do-it-yourself modell.

Ha keres, hogy cserélje ki a padlóburkolat parketta, fontolja meg a bambusz. Bambusz parketta vált egy népszerű választás között lakástulajdonosok, mert a sok előnye van. Bambusz környezetbarát. Ez kivételesen tartós, természetes módon toleráns a hőmérséklet-változások, így rendkívül ellenálló, hogy csavarás. A bambusz az egyik legjobb választás, a padló anyagok ma.

Ha él a forró éghajlat, cserélje ki az eredeti üveg ablakok a low-E üveg, ami lehet, hogy könnyebb, olcsóbb, hogy hűvös a ház a forró nyár. Bár a telepítés egy kicsit drága, ha fizet valaki, akkor megtérülnek a költségek az energia-megtakarítás a végén a nyáron.

Összefoglalva, ez a bölcs, hogy a kutatás-jól tájékozott, mielőtt elkezdi javítás az ön otthonában. A fenti cikk adni könnyű követni az információt, hogy majd a haza, csillogó, nincs idő. Vidd a tippeket kaptak, illetve alkalmazni, hogy a munka rád vár.