Xtrasize.Ml

Egyszerű Módon Lehet Jobb a Kutya Tulajdonosa

Vagy nem biztos abban, hogy mit kell etetni a kutyát? Ha a kutya rossz kaja, meg fogja mutatni. A kutya vagy sovány vagy túlsúlyos, attól függően, hogy a diéta. A morzsák vagy nem elég jó a kutya. Adja meg a kutya a megfelelő étrend segítségével a következő tippeket.

Mindig légy résen, hogy vegye fel a kutyád után, egy kanál, táska. Bár a legtöbb ember úgy gondolja, hogy ez csupán egy udvarias dolognak, hogy mások ne lépj, a kutya ürülék valóban veszélyes!

Ez tartalmaz egy baktérium, amely szennyezheti a helyi kellékek, amikor lemossa a talajt a víz.

Fogmosás a kutya fogai fontos, de ez nem könnyű. Ha a kutya ellen, egyszer egy nap egyszerűen emelje fel a száját, majd használja az ujját, hogy dörzsölje a fogak könnyedén. Gyorsan először, aztán kezdődik, hogy dolgozzon ki az időt elvégzi ezt a műveletet. Ez segíteni fogja őket használni, hogy a folyamat. Ezt követően meg lehet kezdeni a tényleges ecset, fogkrém.

Ha a képzés a kutya, mindig a legjobb bele a használata kézjelek amellett, hogy a szóbeli parancsokat. Használja a jeleket, mint például ezek a kutya lehet tanulni a dolgokat könnyebben. Nézd meg mind az opciók lehetőséget, majd látod, ha egy adott módon működik a legjobban.

Ellenőrizze, hogy a kutya kap elég gyakorlat. Ez létfontosságú, hogy az ellátás a boldog kutya. Sokan nem zavarja, hogy gyakorolják a kutya, arra gondoltam, hogy sétál elég. A kutyák aktív lények, meg kell, hogy játsszon. Beszéljen az állatorvos arról, hogy mennyire tevékenység a kutyánál, ő kapja meg.

Ha a kutya a síromat, győződjön meg arról, hogy megvédje őt a kertben. Néhány növény mérgező, hogy a kutyák, arról nem is beszélve, hogy a kárt a mancsot tehetünk, hogy a becses virágot produkál. Tedd fel egy megfelelő méretű kerítés tartani, vagy fontolja meg egy elektromos.

Mindig vásárolni magas minőségű étel a legjobb barátom. A legjobb, hogy fektessenek be a minőségi kutyaeledel. Bár az étel lehet, hogy többe kerül, tudja, hogy a kutya megkapja a megfelelő tápanyagokat, a minőségi élelmiszer -.

A kutyák kell nagy figyelmet napi rendszerességgel. Ha van egy nehéz időt, hogy ideje a kutya, akkor hamarosan észre, hogy vannak olyan viselkedési problémákat, hogy nem voltak ott. A legkevesebb, meg kell próbálnia, hogy félre egy órát minden nap, csak hogy tetszik a kutya.

Az időzítés kulcsfontosságú, ha hozza a kutya otthon. Próbálja bemutatni az új haza a hétvégén, vagy ha van egy pár napot. Az idő, hogy megismerjétek egymást – ez, hogy úgy érzi, sokkal kényelmesebb, ha van sok időt töltök a haza egyedül. Is, ha a gyermekek, győződjön meg arról, hogy ők nem nyomják őt először. Ha más háziállatokat a házban, legyen nagyon óvatos, amikor bemutatkozik az új jövevény.

Ez is pipa a bekerített udvaron a foltok a kutya juthat át, mielőtt hagyod, hogy vele barangolni. A legbiztonságosabb módszer, hogy a kutya kint van egy hosszú távon egy erős nyakörv, de ha kényelmes, hogy a kerítés lehet fogni, fogja élvezni, hogy még több. Csak győződjön meg róla, ott nem lehet hibázni!

Legyen óvatos, hogy nem több, mint etetni a kutyát. Az elhízás egy óriási probléma, állatok ezekben a napokban, mivel az a tény, hogy sok kutya tulajdonosok lehetővé teszi, hogy az állat meghatározni, hogy mennyit eszik minden nap. A legjobb eredmények, valamint az egészségügyi, a kutya, követni kell az utasításokat a veterán, amikor táplálkozási szokásait.

A kutyák, mint az emberek, lehet fejleszteni, egészségügyi problémák, mert ezt nekik kell venni, hogy a szakképzési legalább egyszer enni évben. Ez segíthet a diagnózis bármilyen egészségügyi problémák korai, csökkentve mindkét véglet a betegség, az ára fix. Tegyél meg mindent, hogy kövesse ezt a szabály szigorúan.

Meg kell tanulni, hogyan kell bevezetni a kutya, más kutyákkal. Tartsd pórázon során bemutatkozás így van, jobb ellenőrzés. Kezdjük egy séta, miközben a figyelmet magára. Aztán, a következő séta, lehetővé teszi a kutyák szagold meg egymást egy kicsit. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megismerjük egymást, anélkül, hogy a veszélyeket, a támadásokat.

Mindig győződjön meg róla, hogy a kutya megérti, hogy te vagy a mester, ha azt szeretnénk, hogy egy jól viselkedett pet. Ez azért fontos, mert ha a kutyád úgy véli, hogy ő a domináns, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy engedelmeskedjenek a parancsainak, viselkedni, az ön igényei szerint.

Ha a kutya hajlamos arra, hogy egyre burs a kabátot, tartani tudja a Zsírt a konyhaszekrényben. Legközelebb észre bur, kesztyűt, hogy megvédd magad dolgozni a Zsírt körül, amíg lehet kivenni a bur ki. Adj neki egy szép sampon, hogy a rövidülés később.

Ügyeljen arra, hogy a kutya levegőt. A kutyák mindig “a kutya levegőt”? azonban nagyon rossz lehelet a jele, hogy szükségük van egy fogászati ellenőrzés. Éren baktériumok által okozott lehet a tettes, s hogy kell kezelni a szakember. Miután a kezelések, akkor kell a fogat az íny, fogak, feed őket az élelmiszer, hogy segít fenntartani jó fogászati egészséget.

Ne csak gondolja, hogy a kutya az a jó, mert van egy hideg orrát. A kutya orra nedves lehet hideg is, ha beteg. Lehet, hogy egy érzés, egy kutya általános egészségi figyeli a viselkedése, az étvágy, s az energia szintet. Ezek nagyszerű módon, hogy tudom, hogy a kutya egészségét. Megnézem a kutya hőmérséklete, meg kell tennie, hogy a végbélben.

Miután elolvastam ezt a cikket, akkor most már van egy ötletem, hogy mi a kutya enni. A kutyák különböző az emberek elől, pedig biztos, hogy egy diéta, amely speciális, a testet, az igényeiknek. Amikor a kutya megeszi a megfelelő típusú ételt, akkor lesz boldog, egészséges.