Xtrasize Opinion

Pánikrohamok 101: Többet Ma

A pánikrohamok nem diszkriminálják a korban; ezek hatása az emberek minden korosztály számára. Sokan nem tudják, hogyan kell kezelni a pánikrohamok, ezért velük a végtelenségig. Kar magát a felismerések itt, hogy szabadulj meg ezek legyengítik támadások egyszer s mindenkorra.

A kifizető a figyelmet arra, hogy az arány a légzés, jobban megbirkózni a pánikroham. Ha az ellenőrzés a légzés segít a pánikrohamok, hogy kevésbé intenzív. A mély légzés is egy nagyon hatékony módja annak, hogy érvényesíthesse az irányítást.

Nyugodj meg közben pánikroham a pihentető, pozitív gondolatok. Képzelje el, hogy ön a kedvenc hely a Földön, körülvéve az emberek, hogy a szeretet, amit szeretsz csinálni jobban, mint bármi más. Lehet, képzeld el magad, a Niagara-Vízesésnél a Pillangó Télikert, nézte a gyönyörű teremtmények repül körül.

Fontos, hogy megértsék, hogy pánikroham, szorongás vagy az élet része. Nem valami, amit meg kell zavarba jönnöd. Mindenki úgy érzi, ideges néhány dolgot. Fontos, hogy érti ezt, így lehet kommunikálni, hogyan érzi magát, hogy mások egy stressz mentes környezet.

Hogy elvonja magát a pánik, az érzéseket, amelyek akkor jelentkeznek, a támadás alatt, próbáld progresszív relaxáció. Feszült, majd engedje el minden izom csoport a lábujjak, hogy a fejed, koncentrálj az érzés az izmokat. Ez megakadályozza, hogy összeszorult az izmokat, majd ad valami pihentető tenni, mint várni a pánikszerű érzés, hogy alábbhagy.

Hogy tartsa magát nyugodt során egy pánikroham, azonnal kezdj el gyakorolni a mély légzés. Helyezze kezét hasra, majd lélegezzük be mélyen, amíg úgy érzi, a gyomra emelkedni. Ez nem csak egy hatékony módja annak, hogy csökkentsék a feszültséget, de összpontosítva a légzés elveszi a figyelmet le az érzéseidet a pánik.

Meredek magát a csendet, mikor egy pánikroham. Figyelj a hangok körül, majd próbálja koncentrálni, külön-külön. Rájönni, hogy mi lehet az, hogyan működik, hogy ezt a hangot. Fontolja meg a csendet, mint egy ajándék, s hagyd, hogy fogadja el a testület.

Egy jó módja annak, hogy segíteni tudjon a felső adja át a szorongás, hogy felkeres egy pszichológust vagy pszichiátert. Ezek az egészségügyi szakemberek segítenek megérteni, hogy mi a gyökere a probléma az, amely segít pihenni a hosszú távon. Próbáld ki ezt ma.

Hiszed, vagy nem, gyakorlás a helyes testtartás, az egyik módja annak, hogy csökkentsük az előfordulása a pánikrohamok. Ha tudat alatt beköltözik egy védekező pozíciót, az elméd reagál az érzések a félelem. Hasonlóképpen, az ilyen pozíciók gyakran teremt feszültséget a szervezetben, valamint akadályozzák a képességét, hogy lélegezz mélyen, tisztán. Emlékezteti magát, hogy nyissa meg a testtartás, a kikapcsolódásra lehetséges, segít ellensúlyozni egy közös kiváltó pánikrohamok.

A pánikrohamok nem tesznek különbséget az emberek az élet minden területén előfordulhat, az élmény a lényeg. Mint sok más feltételeket, pánikrohamok nem fog eltűnni a saját, ha nem teszel ellene. Ez a cikk önnek valamilyen módon kezelni a pánikrohamok így élni több élvezetes élet.