Xtrasize Side Effects

Bajban A Zene Letöltések? Olvassa el az alábbi Tippeket

Ha szeretnél a kedvenc zenét, hogy az legyen hozzáférhető a hordozható eszközök, downland dalokat. Ezt megteheti egyedül, a saját otthon, a mentés néhány dollárt. Megértése a helyes út erről szó extrákkal. Itt kapsz egy tanácsot, így kezdődik.

Ha az Interneten keres ingyenes zene letöltés, van, hogy legyen nagyon óvatos. Zene letöltés nélkül fizet, az illegális, illetve törvény által büntetendő. A másik ok, el akarja kerülni, ez azért van, mert a hackerek használja zene letöltések, mint egy módja annak, hogy küldjön vírus a számítógépre.

Ha keres egy olcsó módja annak, hogy töltse le a zenét, próbáljon ki egy ingyenes szolgáltatás, ahelyett, hogy a letöltés. Szolgáltatás, mint a Pandora, vagy Naplopó majd zenét hallgatni, bármilyen eszközről. Nem kell tárolni a fájlokat a telefon vagy tabletta; hallgasd meg őket streaming az interneten.

Amazon, iTunes népszerű piacok felkutatása letöltött zene. Beállíthatja, hogy egy ingyenes fiókot, majd keresse meg a zeneszámot, művészek milliói. Sok esetben, akkor is figyelj, hogy egy kis mintát, egy dal, mielőtt megveszed. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy hozzáférjen egy csomó zenét, minden egy helyen.

Mindig készítsen biztonsági másolatot a zenei könyvtár. Az épület egy nagy dal könyvtár kerülhet egy csomó pénzt. Szörnyű lenne, ha elveszett minden. Nem attól függ egy letöltés kliens csak hagyom, hogy töltse le a dalokat. Használja online tárhely, vagy külső merevlemez-meghajtókra a zene.

Ha zene letöltés online, győződjön meg arról, hogy csak töltse le a fájlokat a megfelelő kiterjesztéssel. Soha ne töltsön le fájlokat .exe fájlokat. Ez a kiterjesztés kárt tehetnének a számítógépben. Ez eltérítik a számítógépes rendszer teljesen elpusztítani. Még rosszabb, nyílj meg, hogy a személyazonosság-lopás, vagy egyéb biztonsági kérdések.

Bármely honlap kínál zeneletöltések egy szerzői jogi valahol az oldalon. Ez a figyelmeztetés mutatja, hogy a webhely tulajdonos jogosult eladni, terjeszteni a zene legálisan az interneten. Ez a közlemény is el kell mondjam, hogy te mi vagy, nem szabad, hogy a zene vásárlás után.

Ahelyett, hogy a mintavétel csak néhány szám a kedvenc művész, megvásárolja a teljes album. Ez általában sokkal olcsóbb vásárlás az album, függetlenül attól, hogy melyik oldalon, úgy dönt, hogy használja. Ön is kap több nótát, hogy vizsgálja meg élvezni. Talán még arra is lesz egy rejtett kedvenc oda, hogy nem vagy tisztában!

Ha a letöltés keresztül peer-to-peer hálózatok, játszani a beállítások, amíg nem kezd el jó eredményeket. Miközben lehet, hogy úgy tűnik, összetett, a fejed felett, talál magyarázatot, hogy mi ezeket a beállításokat az interneten, hogy a folyamat a csípés nekik sokkal könnyebb. A több hegedűt, a jobb, a letöltések lehet.

Nézd meg online oldalak, amelyek összesített ajánlatok oldalak, mint az iTunes, Amazon, amikor a zene. Például, DealNews rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy abban a pillanatban, frissítések, amit az eladó a különböző oldalak, beleértve azokat is, amelyek eladni Mp3-at. Ön is feliratkozhat e-mailben a figyelmeztetések.

Általában nem kell aggódni, ha extra letöltések van szükség zene letöltése. De, ha használja ingyenes szolgáltatások, akkor elkerül a plusz letöltések. Ők majd lassú a számítógép, hirdetéseket, az egész böngésző.

Ha szereted a zenét, hogy a hang a lehető legjobb, nézd a bitráta a hangot. A bitráta segít, hogy tudom, milyen minőségű a nyomon követni kívánt töltötték le. Például, egy szám, ami már kódolt 256 kilobájt / másodperc jellemzően hang sárban jobb, mint egy kódolt 128 kilobájt / másodperc.

Maradj távol weboldalak ingyenes zene letöltés. A legtöbbjük nem csak illegális, de ezek a csalások. Egy kis végül erő szoftver letöltésére, amelyek károsíthatják a számítógépet, majd gyakran tele a vírusok. Más weboldalak egyenesen illegális, majd vedd el a pénzt, távol a zenészek.

Mindig győződjön meg arról, hogy a számítógép által védett egy víruskereső program, mielőtt megy előre, letöltése, bármilyen zene. A víruskereső program úgy lehet megvédeni, két okból is. Az első ok az, hogy megvizsgálja, hogy minden fájl letöltése, a káros tartalmaktól. A második ok az, hogy ha a végén letöltése valójában káros a program nem értettem először, hogy semlegesíteni tudja a hatását, mielőtt a vírus eltünteti a merevlemezről.

Szereted, hogy nézd meg az új zene, feltörekvő zenekarok? Ha így van, akkor a szerencse! Sok weboldal kínál ingyenes zeneletöltés, mert a bandák meg lemezkiadó vállalatok akarom, hogy kóstolja meg a zene. Bizonyos értelemben ez olyan, mint hallottam az éneket a rádióban. Ha tetszik, megvenni az albumot, hogy támogatja a kedvenc új zenekar.

Amikor kiválasztják, hogy töltse le a zenét, legyen óvatos ad ki a hitelkártya. Csak akkor, ha te azonnal tudja, hogy mennyi a szolgálat felelős. Egyes cégek alattomos, illetve számol fel havi díjat, de a végén korlátozza a népszerűség. A legtöbb neves cégek számol fel / zeneszám vagy album, így a hitelkártya biztonságos.

Most felé épület lenyűgöző zenei könyvtár a saját. Az információkat itt szem előtt, így lehet, hogy a zenei hallás, a letöltés több egyszerű. Nézd meg újra őket, szórakoztató hallgatni a kedvenc dalait.