Xtrasize.Sk

Ellenőrző Asztma: Top Tippek, Hogy Kezelje A Feltétellel Hatékonyan

Egyre több ember keresi a kezelés asztmás feltételek. Mivel nagy a kereslet, sok kreatív terápiák, ez a betegség. Nagyon fontos, hogy megpróbálja megtalálni a gyógyszeres lehetőség, hogy dolgozik, hogy kezelje az asztma. Az alábbi tanácsok segítségére lesz abban, hogy a megfelelő kezelés.

Maradj otthon, amennyire csak lehetséges, ha párás a levegő odakint, vagy ha sok a pollen a levegőben. Páratartalom, pollen lesz nehéz levegőt. Ha ki kell menniük, akkor viseljen maszkot az orrát, száját.

Asztma által kiváltott cigaretta füst. Azok az emberek, hogy az asztma leginkább sokszor nagyon érzékeny. Meg kell nagy lépéseket, hogy győződjön meg arról, hogy senki nem dohányzik, az autóban, otthon, vagy a környéken sehol. Ez segíteni fog nagyon, ha megpróbálják elkerülni, asztmás rohamok, egészséges maradjon a tábornok!

A influenza vakcinát minden évben, ha asztmában szenved. Légzőszervi vagy sinus kérdés, hogy itt lenne az influenza, hogyan lehet, egy szám, egy asztmában szenvedő. Figyelembe véve a megelőző tack, hogy a vakcina mentheti meg néhány súlyos szenvedés az úton.

Edzés közben, hogy elkerülje a támadást, vagy legyőzni egy enyhe támadás ezt a két lépést. Első lépés: a tolóerő az összes levegő a tüdőben, tényleg erő. Második lépés: hozzon létre egy “O” alakú, az ajkak, majdnem olyan, mint arról, hogy fütyülni, de nem szűk, akkor erőszakkal szívni a levegőt a tüdejébe, amíg kényelmesen tele a levegő. Ismételje meg ezeket a lépéseket, amíg gyakorlása, aggódik támadás. A légzés létrehoz egy ritmus, így tisztában vannak azzal, hogy a légzés. Ez is okozza, hogy enyhén nyugodt maradni, pumpálni, több oxigént a véráramba.

Ha asztmás vagy, kapsz egy hideg próbálja meg elkerülni a duzzanatot csökkentő gyógyszert. Ezek a gyógyszerek is okozhat szívdobogás az asztmás betegek, illetve súlyosbíthatja az asztma tüneteit. Menj a doktor, amikor egy hideg, képesek lesznek, hogy előírják a gyógyszerek biztonságos a használata.

Néha könnyű lebukni, anélkül, hogy az inhalálót. Ha úgy érzed, asztmás roham, jön, de nem kell, hogy az inhalációs praktikus foglalkozni, fogyasztanak kávét. Kávé, tea, energiaital, vagy bármit lehet találni. A koffein lesz airways könnyebb lélegezni.

Hiszem, hogy otthon a páramentesítő ha asztmás vagy. Csökkenti a páratartalom csökkenti az összeget a poratka a haza, illetve az asztma javítani. Használjuk a párátlanító, a levegő, amit belélegzel, sokkal kevésbé valószínű, hogy mert az asztma, hogy felkapod.

Tartsa a por, illetve egyéb részecskék ki a levegőt otthonában. Ez nem csak csökkenti a heveny asztmás rohamok, de az is segít, hogy könnyebben lélegeznek. Amellett, hogy a portörlés rendszeresen, akkor is vásárolni egy levegő szűrő, amely folyamatosan szar por részecskék a levegőben.

Kerülje a nyálka gyártók, amikor szívrohamot kapott. Dolgok, mint a tej, citrus termékek, mint például a narancslé, limonádé minden gyártó a nyálkahártya. Ivás ezek a termékek csak állni, hogy a légzési nehezebbé. Kerülje az élelmiszerek, italok, amely tartalmazza ezeket az összetevőket, hogy a rendszer ingyenes, semmilyen extra nyálkahártya építmény.

Fontolja meg egy távtartó az inhalálót. Egy távtartó van egy eszköz, ami megy között a puffer a száját. Segítségével egy távtartó többet tud segíteni, a gyógyszeres kezelés végén a tüdőbe, ahol ez a munka, ahelyett, hogy itt ülünk a száj, torok, ahol nem jó.

Ha fut egy ventilátor a házban, győződjön meg arról, hogy nyílt területen, hogy nagyon kevés a por. Egy rajongó majd keverjük fel laza részecskék, keverjük fel egy zárt területen, hogy szikra egy asztmás roham. Takarítás a ház gyakran az is nagy segítség.

Ha asztmás vagy, fájdalomcsillapításra van szüksége, akkor használja a paracetamol, mint az Aszpirin, aszpirin helyett, Nsaid-ok (Nem Sterodial Gyulladáscsökkentő Gyógyszerek), mint például az ibuprofen. Nem szteroid gyulladásgátlók, például Nyugtató, Fájdalomcsillapító Gyógyszert aszpirinnel is gyakran asztma rosszabb. Maradj a paracetamol a fájdalom, akkor nem lesz gond.

Bár nincs gyógymód létezik, az asztma, a legkülönbözőbb terápiákat, gyógyszerek állnak rendelkezésre kezelni a tüneteket. Meg kell találni a kezelést, hogy működik a legjobban az ön számára. Akkor beszéljen orvosával, ha bármilyen információ, hogy megtudjuk, kezelések, azt hiszem, lehet, hogy előny. Alkalmazásával a tippeket itt végzik, akkor képes lesz arra, hogy javítsa a légzési kapacitás.