Xtrasize Szedése

Top Tippek, jó Tanácsok, Hogy vigyázzon A Szemem,

Jó szemészeti rutin elengedhetetlen annak érdekében, hogy a látás elég jó, hogy látom. Nem akarom, hogy hirtelen felébredni egy nap, hogy nem látod tisztán a dolgokat, mint régen. Ne vedd el ezt a lehetőséget, valamit most, az alábbi tippek a cikk alatti.

Nem dohányzom. Azt valószínűleg már tudod, hogy sok komoly veszélyekkel kapcsolatos dohányzás. Az egyik kevésbé ismert veszélyek fejlődő időskori Makula Degeneráció(AMD). Több tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a betegek, akik szívtam sokkal nagyobb valószínűséggel alakul ki az AMD, mint azok, akik nem dohányzott. Csak egy újabb ok, hogy nem a start a dohányzás, vagy felmondott.

Mindig mosson kezet, mielőtt megérinti a szemed. Ujjai borított baktériumok, mert a kezét, érintőképernyős felület, amely a másik ember érintett. Ha megérinti a szemed kézmosás nélkül, akkor át baktériumok a szemed, mert irritáció vagy akár egy fertőzés. Ezért, mielőtt megérintette a szemed, mosson kezet szappannal.

A menetrend egy vizsga a jövőben. Sok ember egyszerűen nem látogatják a szemorvos, mint rendszeresen, mint kellene. Akkor kellett volna a látás megnézte legalább egyszer a húszas években, majd kétszer a harmincas években, de csak akkor, ha nem a történelem, vagy a tünetek a látás problémákat.

Ha kontaktlencsét visel, követni kell, hogy a szem orvos utasításait. Ha a szemed is irritál, ha fel őket, ami azt jelenti, hogy a kontaktlencse sérült. Egy másik ok lehet, hogy egy szem probléma, hogy kezd formában. Lásd a eyecare szakmai azonnal, hogy megakadályozzák a súlyosabb probléma.

Ha rendszeresen kontaktlencsét visel, tovább egy pár tartalék felírt szemüveget. Ha irritációt tapasztal, a szem, távolítsa el a névjegyet, majd viselni ezt a receptet szemüveg. Tartja egy kontaktlencsét a szemébe, amíg a szem az irritált, viszont ez a látszólag kis probléma, valami sokkal nagyobb, mint a szaruhártya-fekély.

Az Omega-3 zsírsavak nagy a szem egészségét. Étel, ami egészséges tartalmaz megfelelő tápanyagok jó, hogy fenntartsa a szem egészségét. Laposhal, a zöld, leveles zöldség, lazac minden jó választás. Egy z ettek minden nap.

Napszemüveget visel egy nagyszerű módja annak, hogy megvédje a látását. Az UV-sugarak károsíthatják a szemek még akkor is, ha felhős az idő. Ha azt választotta, napszemüveg, összpontosítani, jó UV-védelem. Lehet, hogy drágább, de a szem egészségét megéri.

Ha azt szeretné, hogy ellenőrizze, hogy a szemem már nem duzzadt, a szemét zselék, krémek a hűtőben. Ez a közömbösség segít csökkenteni a gyulladást, plusz akkor érzem magam, ha fel. Ügyeljen arra, hogy a gél vagy krém-minden nap az optimális eredményt.

Lehet kapni nagy szem lefedettség a napszemüveg. Ez a szemüveg is szolgálhat, mint egy pajzs, a nap sugarai. Használhatja napszemüveg blokkolni mind az UVA, UVB sugarak. Ha ön élvezze a vezetést, polarizált lencsék fontos. Ez csökkenti a tükröződést, hogy lásd. Is, nem számít, ha a kapcsolatok viselni kell UV-védelem-ban épült, még nem kell viselni a napszemüveg.

Győződjön meg arról, hogy a szemébe néztem rendszeresen. Sokan, különösen, ha azok nem hordanak szemüveget, vagy a kapcsolatok, nem a szem orvos évek óta. Menj legalább egyszer a 20-as, legalább kétszer a 30-as években, hogy minden sínen van. Ha bejön a negyven, próbáld látogasson el a szem orvos minden három évben. Majd, ha eléri a 65 éves, menj el minden évben.

Értem a család szeme egészségügyi történelem. Sok szem betegségek vagy állapotok vannak örökletes. Nagyon fontos, hogy megtudja, ha a szem betegség öröklődik a családban. Ez segíthet, hogy megakadályozzák a jövőbeni problémák, illetve adja a legjobb lehetőséget felismerni egy probléma, hogy előfordulhat.

Az emberek, akik allergiás gyakran vörös, viszkető szemek. Legyen óvatos, hogy elkerülje dörzsölte őket, mert azzal csak rontana a helyzeten. Ha a szezonális allergia lehet venni a gyógyszert, hogy megakadályozzák a tünetek, akkor is használhatja allergén-csökkenti a szemcsepp. Ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításokat, a szemcsepp a jövőbeni problémák elkerülése.

Napszemüveg jól néz ki, de ők is hasznos védelmet. Napszemüveg blokk a napsugarak, hogy védje a szemét, majd megelőzik a szarkalábak a hunyorogva. Receptre kapható napszemüveg, vagy Transitions lencsék, ha szemüveges vagy.

Ha a szeme vörös, duzzadt, próbáld meg alkalmazni egy hűvös zöld táska minden szem fedelét. A csersav a tea levelek gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Áztassuk egy pár tea a hideg vízben néhány percig. Akkor helyezd el őket a tetején, a szemhéj körülbelül húsz perc.

Ne valamilyen mesterséges könny csepp körül. Sok szem megerőltetése kapcsolatban, hogy nem megfelelően nedves a szeme. Használatával csökken, növelheti a vastagsága összeg a kenés a szemét kell. Ha érzékeny a tartósítószerek, nézd, egy márka, tartósítószer-mentes elkerülése érdekében több tünetek.

Nagyon fontos, hogy tisztán látni, mint hogy jó látás olyan fontos, hogy sok, hogy mit csinálunk az életben. Szem érdekel, nem a kemény, de ez tényleg kell kiemelten fontos mindenki életében. A tippeket a fenti cikkben kellett volna egy nagy leckét, hogyan kell helyesen gondozni a szemed.