Xtrasize Ulotka

Interjú Etikett: Mi Elkerülése érdekében Kérem Egy Interjú

Munkanélküli lehangoló, hogy friss a főiskolát vagy egy tapasztalt munkás. Főleg ebben a gazdasági helyzetben minden segítség lehet munkát találni. A következő cikk tele van hasznos tipp, ami segíthet, hogy végre földet egy szép az életedet.

Ruha is, amikor egy interjúban. A legjobb tanács az, hogy ‘a ruha, mint egy főnök. Menj úgy volt öltözve, mint ha te vagy a főnök az a személy, aki a pozíciót. Ez lehet egy nagyszerű módja annak, hogy álljon eltekintve, hogy a falka bármely interjú beállítás, azt mutatja, hogy komolyan veszi a munkát.

Ha nem sikerül munkát találni, lehet, hogy kell hangolni a munkát keresési stratégia. Bár sok helyen nem vesznek fel, ne csüggedjetek el! Keresés a területeken, amelyek korábban nem tekinthető, de úgy, hogy a költség az utazás, ha munkát kap.

Ha zavaros, hogy mit kell viselni az interjút, mindig hiba az óvatosság. Ez azt jelenti, hogy mindig a ruha lenyűgözni, szakmai viselet. Nem csak akkor nézd szalonképesebb, de úgy érzi, több a dallam, magabiztos, amikor találkozol a riporter.

Soha ne viseljen erős illatok, amikor állást kerestem. Még ha úgy találja, az illata nagyon kellemes, van rá esély, hogy a humánerőforrás-menedzser, lehet, hogy allergiás vagy idegenkedés, hogy a szag. A legjobb, hogy a szaga, mint a szappan, krémek helyett kölni, parfüm.

Amikor az alkalmazottak felvétele, próbálja megtalálni az egyensúlyt a között, tapasztalataikra alapozva. Például nem vesznek fel mindenkit, aki egy gyors gépíró, senki, aki lassabb, de több szervezett. Azok a szervezeti képességek lehet menteni. Ha van egy rengeteg különböző készségek rendelkezésre, az üzleti több lesz képes kezelni egy nagyobb, különböző helyzetekben.

Küldj köszönöm a levelet. Egy csomó ember, ne csináld ezt, tehát, ha ez egy tipp, lehet, hogy tedd magad elé a csomag nagyon gyorsan. Egyszerűen csak írj egy rövid levelet megköszönte a személy, aki az idejét, megismételve, hogy akarom a munkát, emlékeztetve őt az egyedi képesítések.

Iratkozzon fel egy jó hírű, foglalkoztatási hivatal. Gyakran ingyenes, segít munkát találni, vagy egyáltalán működni fog a folytatás. Ők tudják meghatározni, hogy a készség, kezdôdik a munka. Győződjön meg arról, hogy nyomon követni azért, hogy ne felejtsd el!

A hálózat az emberek, akik a rést. Hálózatok, még nagyon az informális is, lehetővé teszi, hogy ezt mások, akik ugyanazon a készségek, célok, mint te. Tanulj meg mindent, amit lehet az ipar, ahol dolgozni szeretne. Részt hálózati események, szemináriumok, előadások, konferenciák. Lehet hálózat emberekkel találkozol, ott bizonyítani, hogy egy szakértő a területen.

Félre pénzt a munkakereséshez. Az emberek nem veszik észre, milyen drága lehet keresni munkát. Ha van autója, akkor kell a pénz benzinre. Is, ha állást keresni, minden nap, akkor érdemes egy kis pénzt, hogy megragad egy kicsit enni.

Sosem hazudnak során egy állásinterjúra. A cég interjút valószínűleg erősítse meg ezt az információt, az ahhoz vezethet, hogy azonnali kizárást. Egyszer felvett, akkor nehézséget okozhat, ha nem volna az a képesség, hogy a feladatokat. A munka őszintén, amelyek igazolják, hogy a tulajdonságok helyett kiszínezni az élményt.

Ez nem vicces, hogy munkanélküli; nap múlva számla, úgy érzed, egyre kevésbé hasznos. Használja a fenti tippek, hogy átszervezi a foglalkoztatási stratégia, visszakerülni a munka világát. Idő, erőfeszítés, de végül az erőfeszítéseket fog végre fizeti ki.