Xtrasize Vélemények

Kérdése Van Asztali Számítógépek? Ez a Cikk Válaszokat

Asztali számítógép ad arra, hogy sok mindent nem különben. Például, ez segít, hogy hozzon létre gépelt azokat a dokumentumokat, amelyek egyszerű olvasni. Képszerkesztő, hogy bevételre tegyenek szert, hogy valóban kínál annyi haszon. Egy nagy számítógép, használja az alábbi tanácsokat.

Próbálja építeni a saját számítógépén. Ahelyett, hogy vásárol egy számítógépet kész egy nagy cég, próbálja építeni a saját számítógépén. Ez bonyolultan hangzik, de az interneten. Rájössz, hogy az épület a saját számítógép segíti a pénzt takarít meg, de lehetővé teszi, hogy valami megfelel az ön igényeinek.

Mielőtt vásárol egy új asztali számítógép, készíts egy listát azokról a dolgokról, szeretné használni a számítógépet. Van egy gyerek, aki kell, hogy tanulással, vagy szereted, hogy játsszon online játékokat? Lesz akar-hoz megvásárol egy modell, amely nem csak a megfelelő szoftver telepítve az ön igényeinek, de az is elég gyors ahhoz, hogy futtatni a programot, hogy élvezze a segítségével.

Ha nem egy játékos, nem magyaráz játék asztali számítógépek. Ezek a számítógépek már felpörögtek a legnagyobb, legkeményebb videó kártyák, hangkártyák, illetve a feldolgozók. Ha csak az e-mail, fény, fotózás, ez a hatalom jelentős túlzás. Jobban megéri a pénzt egy kisebb számítógép befektetés egyes perifériák.

Vásárolni egy asztali számítógép mindig hozza azt a kérdést, amely mindenféle tartozékok vagy kiegészítők szükségesek, amelyek nem. Vigyázz, hogy megtanulják, hogy mely elemek tartoznak a számítógép is, így nem a végén pazarolja a pénzt felesleges berendezés, amely egy hozzáértő eladó győződve arról, hogy döntő fontosságú volt.

Milyen internet kapcsolatot fog használni? Ez egy fontos kérdés, mint keresni egy asztal, mint a helyes hardver csatlakozni. A lehetőségek általában wifi, ethernet vagy bluetooth, minden, ami szükséges egy speciális eszköz csatlakoztatásához.

Bár az asztali számítógép van szüksége, lehet, hogy kezdetben meglehetősen szerény, fontos szem előtt tartani azt a tényt, hogy lehet, hogy előbb-utóbb szeretné frissíteni az egyes összetevők. Ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizze, hogy semmit az új gép, hogy meg tudná képzelni, hogy frissítse az úton igazából lehet csípett a felfelé ívelő irányba.

Ha a cél a hosszú élettartam ki az asztalra vásárolni, ne elégedjen meg a minimális szemüveg ajánlott. Azok a specifikációk, lehet, hogy most minden rendben, de egy év múlva, lehet, hogy kellemetlen meglepetés. A számítógép elavult, hanem gyorsan, ha nem vagy elég óvatos. Ha a pénz aggodalomra ad okot, még egy kis dudor, hogy a memória lehet nagy segítség.

Ha lehet választani, egy asztal, ami perifériás kapcsolat elején az ügyet. Sok számítógép ma már legalább két USB port áll rendelkezésre az első. Ez lehet menteni egy csomó problémát, amikor csatlakoztatja a dolgokat, különösen, ha az asztalon van elrejtve a kilátás.

Ha belegondolsz, mennyi egy asztali számítógép valóban megváltoztatja az életed, ha lesz, tudni fogod, hogy kell. Azt mondta, nincs értelme befektetni egy eszköz, amely nem felel meg az ön igényeinek. Ez a cikk adta a tudást, most csak egy nagy számítógép.