Xtrasize Wikipedia

Egyszerű Utazás Tippek, Hogy Az Utazás Könnyebb

Ha ön, mint sok kisállat tulajdonosok, utálod, hogy elhagyja a négylábú barátja mögött, mikor utazik. A jó hír az, hogy nem feltétlenül kell, mint sok légitársaság, szálloda, stb., vagy kisállat barátságos. Ez a cikk ad tippeket, hogy a legtöbbet az utazás a négylábú barátja.

Egy hasznos tipp az utazók számára, hogy bizonyos, hogy elegendő egészségbiztosítási, hogy fedezze az orvosi költségeket, ha a sérülés vagy betegség, külföldön. Gyakran az a helyzet, hogy a hazai egészségügyi biztosítást nem rendelkeznek kiterjedt fedezetet kezelés, kórházi ápolás a külföldi országokban. Ezért fontos, hogy a beszerezni ilyen lefedettség teljes időtartamára az utazás.

Megy az online látogatók iroda a város azt tervezi, hogy látogasson el az utazás során. Akkor sok információt, hogy hol marad, enni, milyen szórakozási lehetőség lesz, valamint különleges események, lehet, hogy fog, amíg lesznek a városban.

Ha egy út, de nem a tér, hogy tartsa hűvösebb, van egy egyszerű módja annak, hogy győződjön meg arról, hogy a jég, a hideg víz utat! Az este, mielőtt elmész, töltse ki vizet üveggel (de nem minden az utat, hogy a tetején!) majd a hűtőbe éjszakára. Vidd őket az útra magával a következő nap, s ők majd lassan olvad át a nap folyamán, így a jéghideg víz.

Ha ki kell mennem a mosdóba során egy hosszú repülőút, kérjük, győződjön meg arról, hogy vedd fel a cipődet, amikor belépett a mosdóba. Sosem tudom, hogy milyen baktériumok lehet a földre a gépet, különösen, közel a wc. Mikor ül vissza a helyére, nyugodtan vegye le a cipőjét.

Ha repülővel utazik, győződjön meg arról, hogy elég hely a csomag az a dolog, amit szeretnénk, hogy vegye vissza. Ha a zsákok tele előtt, valamint azt szeretné, hogy új ruhákat venni, vagy ajándéktárgyak, nem csak a ruhák, mind a ráncos, de lehet, hogy van esély arra, hogy a bőrönd táska tör elveszti a régi dolgokat, csakúgy, mint az új.

Legközelebb a városban szeretnének enni, úgy jutsz le a legközelebbi Japán étterem. Friss sushi, sashimi, vagy teljes fehérje, nagyon alacsony zsírtartalmú, valamint a hihetetlenül finom. Lazac, például elképesztően gazdag D-vitamin -, omega-3 zsírsavak.

Ha megy egy hosszú útra, próbáld törés fel néhány szegmensben. Mark néhány város a módját, hogy a végső rendeltetési hely, ahol meg lehet állni egy kicsit. Lehet kapni egy szakaszon, egy kis kaja, meg különben regenerálódni. Meglepődnél, hogy sokkal gyorsabb az út, megy, ha szét.

Mindig próbálja ki a helyi ételeket is, amikor meglátogat egy új cél. Része egy ország vagy településen, kultúra, életmód, az a kaja. Nem lehet teljesen tapasztalat ezeket a helyeket, anélkül, hogy próbáltam-e, hogy az élelmiszer kínál. Keresik a tapasztalat, a helyiek kérd a kedvenc ebéd, vacsora foltok, akkor több kell-ez a lista.

Mint azt már az elején ez a cikk, nehéz a kisállat tulajdonosok, hogy hagyják az állatok mögött, míg utaznak. Sok szálloda légitársaságok nagyon készséges, amikor utazik, a pet. Remélhetőleg ez a cikk adott néhány jó tipp, hogy a legtöbbet a kisállat-barát utazási terveket.